USD 39.62 39.95
  • USD 39.62 39.95
  • EUR 39.73 40.00
  • PLN 9.75 9.94

Волиняни отримали державні нагороди за участь в Паралімпіаді

5 Жовтня 2016 17:51
Волинських спортсменів - футболіста Віталія Романчука, який у складі української збірної з футболу виграв золото Паралімпіади у Ріо, та його наставника Юрія Тимофеєва - відзначили нагородами від Президента України.

Про це у коментарі Інформаційному агентству Волинські Новини розповів виконувач обов’язків начальника Волинського регіонального центру з фізичної культури і спорту інвалідів «ІнваСпорт» Віктор Галан-Влащук.

Так, сьогодні, 5 жовтня, у Києві Віталію вручили орден «За заслуги» III ступеня, а Юрію Тимофеєву - орден князя Ярослава Мудрого IV ступеня.

Зустріч із президентом розпочалася об 11:00 і тривала понад 5 годин.

На жаль, групу підтримки, яка прибула у Києв разом з волинськими спортсменами, не допустили на захід, тож близьким людям довелося чекати біля дверей.

Нагадаємо, нещодавно спортсмени повернулися з Ріо, куди їх Волинь делегувала на участь в Паралімпіаді.

Про найперший свій гол на турнірі в Ріо та про те, як кувалося бразильське «золото» Віталій Романчук розповідав ІА Волинські Новини в інтерв'ю. Юрій Тимофєєв, своєю чергою, поділився, як бразильці на трибунах скандували "Слава Україні!" і підтримували нашу збірну.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 0

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus