USD 39.75 40.10
  • USD 39.75 40.10
  • EUR 39.85 40.30
  • PLN 9.75 9.97

Google запускає сервіс миттєвого пошуку

8 Грудня 2009 15:16

Корпорація Google анонсувала сервіс так званого миттєвого пошуку. З його допомогою можна відслідковувати в режимі реального часу повідомлення в популярних сервісах та новини провідних інформагентств.
За словами представника Google, пошуковий портал став першим, що надає подібну послугу. Цей сервіс буде доступний на деяких мобільних телефонах, таких як iPhone, а також апаратах, що використовують операційну систему Android. Результати миттєвого пошуку будуть надаватися у вигляді стрічки, що постійно оновлюватиметься на сторінці результатів запиту, – передає Кореспондент. До числа оновлень потрапляють повідомлення з Twitter, Friendfeed, Facebook, MySpace та інших ресурсів, у тому числі – стрічок провідних інформагентств. Це, на думку розробників, дозволяє оперативно відслідковувати найсвіжіші новини, отримуючи їх через Google вже через кілька секунд після того, як вони потраплять у Мережу. Повністю миттєвий пошук буде запущений протягом найближчих декількох днів. У даний час він підключений до сервісу Google Trends, де дозволяє відстежувати повідомлення на найбільш популярні теми, а також задавати ці теми самостійно.
 
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 1
Roma Показати IP 8 Грудня 2009 15:54
чергова новинка від Гугла, щоб збільшити кількість коритсувачів і набити ціну самому ресурсу

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus