USD 39.40 39.72
  • USD 39.40 39.72
  • EUR 39.60 40.00
  • PLN 9.75 9.88

Гаражному кооперативу рекомендують надати ділянку на вулиці Єршова

18 Жовтня 2017 12:06
Для того, аби у Луцький бюджет могли надходити кошти від оренди ділянки площею понад 6 гектарів на вулиці Єршова, члени земельної комісії рекомендували надати дозвіл гаражному кооперативу «Сигма» на відведення ділянки.

Про це стало відомо 18 жовтня під час засідання постійної комісії міськради з питань земельних відносин та земельного кадастру.

Члени комісії розглянули питання про надання обслуговуючому кооперативу «Гаражний кооператив «СИГМА» дозволу на розроблення проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки для будівництва та обслуговування гаражного об’єднання на вулиці Єршова, 6.


Голова комісії Євгеній Ткачук зазначив, що відбулися перемовини з власниками гаражів і вони погодилися вносити орендну плату до бюджету. Тож необхідно прискорити процес оформлення оренди ділянки, аби кошти змогли надходити до бюджету міста. Він пропонував дати гаражному кооперативу півроку на оформлення документів.

Начальник управління земельних ресурсів міськради Сергій Шабала повідомив, що у разі, якщо орендарі не сплачуватимуть, питання розглядатимуть під час засідання комісії зі збитків, адже ділянку фактично використовують. Він нагадав, що у березні цього року під час сесії депутати відмовили у наданні дозволу на відведення ділянки, після цього питання виносили на розгляд депутатів ще раз, але знімали з розгляду на довивчення.

Члени комісії рекомендували підтримати проект рішення, щоб у міський бюджет могли надходити кошти від оренди ділянки на вулиці Єршова.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 1
Микола Показати IP 18 Жовтня 2017 12:29
Я не зрозумів. Гаражний кооператив існує, але не платить грошей за землю. Вирішують питання, чи дозволити кооперативу платити в казну міста, чи хай далі не платить?

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus