USD 39.50 39.90
  • USD 39.50 39.90
  • EUR 39.77 40.15
  • PLN 9.76 9.95

Гео Лероса вперше допитали у ДБР щодо «плівок Єрмака»

3 Квітня 2020 11:12
У Державному бюро розслідувань вперше допитали нардепа від фракції «Слуга народу» Гео Лероса, який нещодавно опублікував скандальні так звані «плівки Єрмака», на яких брат глави Офісу Президента Денис Єрмак нібито «торгує посадами».

Сам Гео Лерос назвав допит «політичним переслідуванням», повідомляє 24 канал.

Попри це, у ДБР допитували нардепа по усіх 4 кримінальних провадженнях, які зареєстровані. Саме тому Гео Лерос відмовився говорити сьогодні.

Також депутат сказав, що саме на допиті ще раз пересвідчився, що це політичне переслідування. Усе через те, що Лероса не питали про самі плівки, а лише хотіли дізнатися, хто їх записав, передав і за яких обставин це трапилось.

Лерос додав, що йому погрожують у соцмережах.

«Так, присилають. У фейсбуці приходять повідомлення», – зазначив Гео Лерос у коментарі 24 каналу.

Підтримати Лероса до будівлі ДБР прийшли друзі з попередньої роботи. Народні депутати не були присутні, однак сам Лерос пояснив, що колеги підтримують його усно у боротьбі проти корупції. Він додав, що нардепи нібито бояться переслідувань.

Наступний допит відбудеться вже 13 квітня.

Як відомо, 29 березня нардеп від «Слуги народу» Гео Лерос опублікував у фейсбуці декілька роликів, на якихДенис Єрмак, брат нинішнього керівника Офісу президента, веде переговори про ймовірну купівлю-продаж посад.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 1
Народна прокуратура Показати IP 3 Квітня 2020 11:32
Не питали про самі плівки, а питали хто і яким чином їх записав. А це хіба не про плівки? Так для підтвердження правдивості записаної на них інформації слідчий зобов'язаний дослідити ці питання, а також допитати особу, яка це робила про причини і обставини спілкування фігурантів записів, виявлення при цьому інших присутніх осіб, які можуть бути свідками протиправної поведінки Єрмака. Як бісять ці політикани, які здатні лише гавкнути заради сенсації, але не бажають до кінця виконувати свій громадянський обов'язок щодо дачі офіційних показань, а верещать про "політичні переслідування". Чи на його думку Єрмака потрібно було ще вчора розстріляти, бо він, Герос, бачиш, оприлюднив якісь записи? Ти ж законотворець, вчи юриспруденцію

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus