USD 39.70 40.10
  • USD 39.70 40.10
  • EUR 39.85 40.40
  • PLN 9.75 9.97

Герою-прикордоннику з Волині відкрили пам’ятну дошку

25 Жовтня 2017 15:04
25-го жовтня на території оперативно-розшукового відділу Державної прикордонної служби України, що дислокується у Володимирі-Волинському, відкрили меморіальну дошку загиблому прикордоннику Олександру Максименку. На відкриття пам’ятної дошки приїхав голова Державної прикордонної служби України Петро Цигикал.

На захід прибули також рідні та близькі загиблого героя, товариші, представники влади міста та району, пише БУГ.

«Кажуть, що людина може померти двічі. Перший раз – фізично, а другий – коли про неї забувають. Так от, ми пам’ятаємо своїх героїв. І щиро дякуємо батькам Олександра за те, що виховали справжнього патріота нашої країни», – сказав голова Державної прикордонної служби України Петро Цигикал.

Олександра Максименка посмертно нагородили відзнакою президента України за участь в АТО та присвоїли військове звання капітан. Відзнаку та капітанські погони передали батькам загиблого героя.

Нагадаємо, 9-го вересня 2014-го року поблизу села Нижньобараниківка Біловодського району Луганської області, Олександр Максименко підірвався на міні. За особисту мужність і героїзм, виявлені у захисті державного суверенітету та територіальної цілісності України, Олександр нагороджений (посмертно) орденом «За мужність» ІІІ ступеня.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 0

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus