USD 39.50 39.90
  • USD 39.50 39.90
  • EUR 39.77 40.15
  • PLN 9.76 9.95

Герус розповів, що буде з ціною на газ

21 Липня 2019 19:53
Представник президента в Кабінеті міністрів Андрій Герус розповів, від чого залежатиме та чи зміниться ціна на газ. Як передає кореспондент УНІАН, про це він сказав у штабі партії «Слуга народу».

«Що буде в майбутньому – залежить від декількох факторів. Перший фактор – це взаємовідносини з транзитом газу, взаємовідносини з «Газпромом», з РФ, і що буде з балансом газу станом на грудень, січень, лютий. Якщо «Газпром» намагатиметься блокувати всіма способами транзит газу через Україну, то це може спричинити певний дефіцит і може спричинити те, що у нас ціна газу піде вверх», – прогнозує він.

Якщо ж це питання буде вирішено, то, за словами Геруса, «буде простіше».

«І в принципі зараз іде закупівля і закачування газу, поки він дешевий, в максимальних обсягах в наші підземні газові сховища, щоб ми були готові до зими. Відповідно, якщо ми максимально підготуємося, якщо ми закачаємо газ, якщо ми ще при тому і скоротимо наше споживання, в тому числі за допомогою енергоефективності, і якщо у нас все-таки вирішиться питання з транзитом, то, я думаю, що ситуація буде достатньо стабільною, і в принципі якихось хвилювань там не буде – ні з приводу нестачі газу, ні з приводу якоїсь супервисокої ціни газу», – додав Герус.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 4
123 Показати IP 21 Липня 2019 20:22
"...якихось хвилювань там не буде – ні з приводу нестачі газу, ні з приводу якоїсь супервисокої ціни газу», – додав Герус. Шановні!!! Для когось і ціна по 5 грн. це вже супервисока ціна. Не приміряйте все по своїх доходах. Рахуйтеся з більшість населення яке отримує мінімальну пенсію і заробітну плату по 4-6 тисяч гривень.
sms Показати IP 21 Липня 2019 22:40
Сказав, як в бочку п....... .
123 Показати IP 21 Липня 2019 23:24
Нічого нового не сказав, більшість це розуміє. Глобально вирішується питання..
Споживач Показати IP 22 Липня 2019 07:46
Ринок регулює ціну на газ.Ручними методами управляють ціною тільки....Це вже доведено і не раз.

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus