USD 39.60 39.92
  • USD 39.60 39.92
  • EUR 39.75 40.10
  • PLN 9.90 10.12

Гімназію на Волині утеплять і перекриють за 4 млн

18 Червня 2023 13:26
Будівлю Млинівської гімназії Ратнівської селищної ради приведуть до ладу: відремонтують покрівлю та утеплять фасад.

Торги для пошуку підрядника на сайті держзакупівель оголосило управління гуманітарної політики Ратнівської селищної ради. Пропозиції учасників приймають до 27 червня.

Очікувана вартість робіт становить 4,348 мільйона гривень.

За ці кошти, відповідно до технічної специфікації, мають зробити наступне: розбирання покриттів покрівлі, лат, крокв, розбирання кам'яних і залізобетонних східців, улаштування крокв і мауерлатів з колод, вогнезахисний конструкцій, улаштування гідроiзоляцiї, улаштування покрiвель iз металопрофілю, навішування водостічних труб, колін, відливів і лійок, улаштування пiдвiсних жолобiв, карнизів, огородження покрівель перилами, заміна вікон, посилення цегляних стін металевим каркасом, улаштування залізобетонних східців ґанку, мурування підпірної стінки із цегли, виготовлення і встановлення каркасу накриття, улаштування підйомника для людей з інвалідністю, улаштування покриття з бруківки, утеплення фасадів і цоколя мінеральними плитами з опорядженням декоративним розчином, блискавкозахист тощо.

Ремонт покрівлі та утеплення фасаду Млинівської гімназії мають завершити до 31 грудня 2024 року.

Нагадаємо, КЗ «Заклад дошкільної освіти (дитячий садок) села Суходоли» Володимирської міської ради відремонтують до початку нового навчального року. Очікувана вартість капітального ремонту фасаду становить 2,5 мільйона гривень.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 0

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus