USD 39.50 39.90
  • USD 39.50 39.90
  • EUR 39.77 40.15
  • PLN 9.76 9.95

Найбагатша людина в світі пожертвує $10 млрд на боротьбу зі зміною клімату

18 Лютого 2020 08:14
Засновник Amazon Джефф Безос виділить $10 мільярдів на фінансування науковців, активістів, громадських організацій, які займаються захистом навколишнього середовища та протидією наслідкам зміни клімату.

Він заявив про це в понеділок, 17 лютого, в соціальній мережі Instagram, де також повідомив про створення екологічного фонду під назвою Bezos Earth Fund, передає DW.

Метою фонду стане фінансування «вчених, активістів, неурядових організацій», а також підтримка «будь-яких зусиль, які дають реальну можливість допомогти зберегти й захистити природу».

«Ми можемо врятувати Землю», – підкреслив глава Amazon, уточнивши, що влітку його фонд почне виділення грантів.

Джефф Безос – найбагатша людина в світі. Журнал Forbes оцінює його статки майже в 130 мільярдів доларів.

До цього найбільшою благодійною ініціативою Безоса був фонд з підтримки бездомних сімей і розвитку освітніх програм, який бізнесмен відкрив у 2018 році. Він вклав у фонд два мільярди доларів.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 4
Патріот Показати IP 18 Лютого 2020 08:19
Мужик.
К.лучанин до Патріот Показати IP 18 Лютого 2020 11:44
Людина з РОЗУМОМ!!! Він добре розуміє що ми всі пливемо в одній лодці. Землі загрожує велика небезпека або ми всі виживемо або всім буде капець. Нашим олігархам типу Пороха і іншим дуже далеко до нього.
Психопланетарій, Лип Показати IP 18 Лютого 2020 12:55
Якщо це правда, а не фейкова стаття, то хочеться дійсно сказати велике спасибі цій людині. А ось чи ці гроші підуть дійсно на благі справи та дійсно на протидією наслідкам зміни клімату на Землі - це не відомо. Ото мені здається, що самі науковці з професорами по кишеням потирять всі ці гроші та потім скажуть: ну дуже дорогі лабораторні дослідження дістались, і того більше грошей не хватило.
ВВ Показати IP 18 Лютого 2020 13:14
При статках 130 млрд, можна половину віддати і не замітиш нестачі в "кармані"...Молодець звичайно...але не хоче втрачати статус найбагатшого...

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus