USD 39.50 39.90
  • USD 39.50 39.90
  • EUR 39.77 40.15
  • PLN 9.76 9.95

На зруйнованому торнадо складі Amazon у США загинули шість людей, 45 вибралися з-під завалів

12 Грудня 2021 09:54
Шість робітників Amazon.com, Inc. у суботу, 11 грудня, були оголошені загиблими внаслідок торнадо, які пронеслися через склад компанії неподалік від Сент-Луїса, в Едвардсвіллі, штат Іллінойс.

Стихія зірвала дах будівлі та обвалила бетонні стіни, передає УНІАН з посиланням на Reuters.

Принаймні 45 співробітників вибралися з-під завалів. Надії знайти інших живих, за словами влади, більше немає.

Свідки розповіли, що торнадо застали робітників зненацька, і тим довелося ховатися де тільки можна було. У компанії своєю чергою кажуть, що всі співробітники, як правило, отримували вказівку переміститися в позначене місце для укриття, коли прийшло попередження про торнадо.

Генеральний директор Amazon Енді Яссі написав на своїй сторінці у Twitter, що компанія вбита горем через втрату своїх співробітників і продовжить тісно співпрацювати з місцевою владою в рятувальних операціях. Засновник Amazon Джефф Безос пообіцяв підтримку спільноті з боку компанії.

Торнадо пронеслися шістьма штатами США у п’ятницю ввечері, залишивши за собою слід зі смертей і руйнувань.

Було відомо, що у штаті Іллінойс, на захід від Кентуккі, на складі компанії Amazon у місті Едвардсвілл обвалився дах. Однак кількість жертв і тих, хто вижив, залишалася неясною. Крім того, компанія не мала відомостей про точну кількість людей, які працювали там на момент удару стихії. Повідомлялося, що чимало могли опинитися під завалами.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 0

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus