USD 39.50 39.80
  • USD 39.50 39.80
  • EUR 39.73 40.00
  • PLN 9.76 9.92

Глава відділення партії Смешка в Чернівцях склала повноваження після оголошення першої десятки списку

13 Червня 2019 14:20
Глава чернівецького обласного відділення партії Ігоря Смешка «Сила і Честь» Валентина Радчук після оголошення першої десятки партійного списку вирішила скласти повноваження – через непрозорість його формування.

Про це вона заявила на своїй сторінці в Facebook, пише Страна.

«З прикрістю повідомляю вам про призупинення наразі моєї політичної діяльності. Після проведення з’їзду політичної партії «Сила і Честь» я змушена прийняти рішення про відмову бути керівником виборчої кампанії партії в Чернівецькій області», – написала Валентина Радчук.

За її словами, Ігор Смешко як кандидат на виборах президента найбільше відповідав її поглядам і переконанням, хоч вона і знала, що його шанси здобути перемогу невеликі. Тим часом, вона хотіла підтримати саме цього кандидата, щоб згуртувати навколо нього прихильників, які забезпечать йому голоси на парламентських виборах і поведуть країну до змін.

«Тому логічним було підтримувати політичну партію «Сила і Честь», яку очолює Ігор Петрович, на парламентських виборах, що я і зробила, активно долучившись до виборчої кампанії. Більше того, я погодилася очолити і була призначена керівником виборчої кампанії в Чернівецькій області. Провівши значну підготовчу роботу в області (команда штабу, приміщення, сайт, план роботи членів ОВК) ми з нетерпінням очікували появи списку кандидатів від партії по багатомандатному виборчому округу », – написала Радчук.

Однак, за її словами процес формування партійного списку «був абсолютно таємничим». Прихильники партії очікували, що на з’їзді буде оголошено «прізвища дійсно нових в політиці, незаангажованих, професійних кандидатів, як і обіцялося».

«Мені не зрозумілі пріоритети Ігоря Смешка або його оточення (точно мені невідомо) в підборі такої «команди», але я чітко розумію, що у мене інше бачення і сприйняття честі», – зазначила Радчук.

Вона додала, що крім перших десяти прізвищ нікому досі невідомо, хто ті люди, які включені в список, починаючи з 11 номера.

«Зверну увагу ще й на те, що могли бачити усі охочі: це проведення з’їзду партії, на якому «формувався список» кандидатів у народні депутати України та «висувалися кандидати» в народні депутати від партії в одномандатних виборчих округах. Ну, якщо те, як це робилося на цих зборах, і є «консервативною демократією», то я точно маю інше уявлення про це ідеологічну течію », – написала Валентина Радчук.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 1
Петя Показати IP 13 Червня 2019 15:26
Наел щоки себе,наем и вам!))) Боевой хомяк)))

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus