USD 39.00 39.40
  • USD 39.00 39.40
  • EUR 39.15 39.45
  • PLN 9.71 9.93

Що відомо про українок, які можуть потрапити до в’язниці через фотосесію в стилі ню в Дубаї

6 Квітня 2021 10:31
У Дубаї затримали 40 людей за знімання відеоролика, в якому оголені дівчата стоять на балконі одного з хмарочосів міста. Серед затриманих виявили 11 українок. Деяких моделей вже вдалося ідентифікувати.

Більш детально – у матеріалі ТСН з посиланням на Daily Mail.

11 дівчат – українки, це підтвердило МЗС країни. Ім’я 33-річного росіянина, затриманого як організатора розпусних знімань на балконі в ОАЕ, Олексій Концов. Він стверджує, що допустив «фатальну помилку», яка в ОАЕ вважається потенційним злочином. Росіянин найняв адвокатів, які вимагали його звільнення з тюрми Дубая.

Моделі, затримані в Дубаї за порушення законів про громадську порядність, в основному з України. Інші дівчата – з Росії, Білорусі та Молдови.
Підготовка до оголеної фотосесії для ізраїльських порносайтів

Близько 40 моделей були задіяні в проєкті, який викликав серйозні скандали в Дубаї. Вже відомо, що це порушення закону приведе до великих штрафів або 6 місяців ув’язнення учасниць подій. Знімання відбулося 3 квітня на балконі хмарочосу в районі Dubai Marina: це побачили люди з сусідніх хмарочосів.
Декого з тих, хто бере участь в оголеному відео, видно на груповому знімку із заголовком «Маленька сім’я», де видно обличчя дівчат.
Двох українок близько 20 років на ім’я Яна та Діана, які у своїх акаунтах в Instagram каталися на верблюді, – можна помітити на знімку з балкона завдяки татуюванням.
Діану також впізнали по зображеннях на балконі та двом татуюванням
У Яни – велике татуювання з квітами на лівій нозі

Також ще одна українська модель, 19-річна Дарія Хорунженко з Полтави, є серед групи на фото. Серед дівчат також українські моделі Катерина Кашенко та Софія Ткачук. ЗМІ вже ідентифікували моделей Анастасію Кашубу (20 років) та Тетяну Борисенко, візажиста з Києва.
Катерина Кашенко має кілька татуювань з листям і великим півмісяцем на грудях і шиї

А це Маріанна Федчук з Ужгорода.
Софія Ткачук

Усі ідентифіковані українські моделі розміщували відео чи фото з Дубаю у своїх соціальних мережах. Російське видання Mash повідомляло, що у фотосесії також брала участь дочка російського бізнесмена та колишнього банкіра: 21-річна дівчина це заперечила.

Закони ОАЕ про порядність, які охоплюють наготу та інші «розпусні дії», передбачають покарання у вигляді в’язниці на строк до шести місяців та штраф у розмірі 5000 дирхамів (1400 доларів). За обмін порнографічними матеріалами також передбачено покарання у в’язниці та штраф до 500 тис. дирхамів (14 тис. доларів) згідно із законами країни, які ґрунтуються на ісламському законодавстві або шаріаті. Існують припущення, що жінки брали участь у зніманнях для ізраїльської версії американського веб-сайту для дорослих.

Міністерство закордонних справ України заявило, що вважає, що в Дубаї було затримано 11 громадянок України.

«3 квітня поліція Дубаю затримала групу людей у зв’язку з порушенням суспільної моралі. За попередньою інформацією, серед затриманих є 11 громадян України», – йдеться у повідомленні МЗС.

Нагадаємо, у суботу, 3 квітня, по соцмережах розлетілися фото оголених жінок, які вишикувались на балконі під час знімань у висококласному районі Дубая серед білого дня. Це стало шоком для Об’єднаних Арабських Еміратів, де можна потрапити до в’язниці навіть за поцілунки чи вживання алкоголю в громадському місці.

Державна газета The National написала, що це схоже на «рекламний трюк», не повідомляючи уточнень. Поліція Дубаю заявила, що арештованих за «непристойне» відео передано для подальшого державного обвинувачення.

«Така неприйнятна поведінка не відображає цінностей та етики еміратського суспільства», – йдеться у заяві поліції.

Зазначимо, ОАЕ, хоча і є ліберальним у багатьох відношеннях порівняно з ближньосхідними сусідами, проте мають суворі закони, що регулюють поведінку та висловлювання. За свої коментарі та відео в Інтернеті людей ув’язнюють. Більшість державних телекомунікаційних компаній в ОАЕ блокують доступ до основних порнографічних вебсайтів.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 29
Анонім Показати IP 6 Квітня 2021 10:49
ескортниці на роботі. чому раптом виник такий інтерес до них? дубайськ - легендарний маршрут)))
лучани Показати IP 6 Квітня 2021 10:52
Безграмотні поїхали салом трусити за копійки.
Анонім до лучани Показати IP 6 Квітня 2021 11:27
такі "копійки" не кожен директор підприємства в Україні отримує)
555 Показати IP 6 Квітня 2021 11:04
Не мають ні стида ні совісті, ні національності. Ці дівчата у лапках за 100 Євро рідну матір з батьком продали, і далі готові
Хехе до 555 Показати IP 6 Квітня 2021 12:06
Не зовсім, топові отримують 1500 баксів за ніч.. чи отримували, зараз не знаю
Анонім до 555 Показати IP 6 Квітня 2021 16:30
шановні поборники моралі та державності. якщо завтра Норвегія запропонує вам громадянство, то вже через місяць у вас зміняться і місце проживання, і життєві приорітети. тому не вдавайте з себе білих і пухнастих ;-) кожен живе так, як вважає доцільним.
Изя. Брат Цили. Показати IP 6 Квітня 2021 11:12
Хотiли. Великого .Ось вам i великi проблемы!
Євробидло Показати IP 6 Квітня 2021 11:14
Мда, це вам не Україна де при фразі - "Да ви знаєте хто мій папік?" - поліція .....лася би і поїхала назад до себе у відділок.....
Лучанин Показати IP 6 Квітня 2021 11:47
Яка втім різниця до тих дівчат? Ну ескортниці, і що з того? Видно, що інтелектом обділені, знайшли легкий шлях заробітку грошей. А журналісти як ж бистро всіх познаходили і індетифікували, ай молодці! Ще б так бистро корупціонерів знаходили і імена розголошували, а то новину опублікують а ім'я і прізвище фігуранта тільки з дозволу!
Анонім Показати IP 6 Квітня 2021 12:22
Таким дурам шість місяців за гратами мало - мізки не вправляться, короткий строк для цього,краще мінімум рік виправних робіт.
12 Показати IP 6 Квітня 2021 12:24
офісні планктони, не заздріть дівулям))
sd до 12 Показати IP 6 Квітня 2021 12:58
Кому заздрити?
Анонім до sd Показати IP 6 Квітня 2021 15:09
дівчатам, які добре заробляють, не покладаючи рук і те, чим там ще заробляють.
Євросоюз Показати IP 6 Квітня 2021 12:32
Не здивуюся, якщо наше МЗС ще й літак пошле за ними, бо ж *співвітчизники* в біду потрапили. Знали, куди їхали, чого їхали, які закони в цій країні - будьте здорові.
Всезнайко Показати IP 6 Квітня 2021 13:25
Все правильно зробили.Шкода,що наші співвітчизники не переймають досвід.Наших напівоголених «красунь» та «бидланів»,що ходять у людних місцях з голим торсом теж не завадило б перевчати.Всі проблеми - від рівня розвитку.
Батько Показати IP 6 Квітня 2021 13:52
Вибачте розумна дівчина і та, яка має трохи гідності навіть якщо вона і дійсно не могла знала куди вони поїдуть і для яких цілей та що будуть там робити, ніколи би не роздягнулась на камеру та не показувала би на весь світ повністю оголене тіло і дупу, ще раз кажу, якщо вона ця дівчина не проститутка. Організатори знайшли типових проституток, серед яких 11 українських дівчат, що виявили бажання показати світу голу дупу, які конкретно знали куди будуть їхати, знали, що прийдеться робити.
Анонім до Батько Показати IP 6 Квітня 2021 14:38
все має свою ціну. розум і гідність - також. якщо вас не пропонують купити - значить, не бачать у вас цінності. relax)
Твой мозг до Батько Показати IP 6 Квітня 2021 20:42
Думаю за 20к$ ви б самі і роздягнули. Хоча ваше "доглянуте" тіло ніхт оне хоче бачити
Анонім до Твой мозг Показати IP 6 Квітня 2021 21:15
то де такі цінники?!?! мені для товариша...
Народна прокуратура Показати IP 6 Квітня 2021 14:25
Роздувається новина, яка абсолютно не варта уваги. Призначити усім виправні роботи в гареми до місцевих шейхів на рік та й забути про них. Що хотіти від населення, яке 30 років виховують на прикладі Роксолани, перетвореної фантастом-Загребельним звичайної сільської кугутки, котра побачила в Стамбулі, що таке розкішне життя і відріклась від свого коханого, батьків, віри і Батьківщини, на національну героїню?
101 Показати IP 6 Квітня 2021 15:01
Гроші на першому місці, потім мораль та осудження громадкістю, батьком з мамою.
102 до 101 Показати IP 6 Квітня 2021 20:43
А ви про це не знали? Хочу побачити їхній "стид" коли вони в Дубаї. А ви собі навіть Одесу не можете позволити
Платон Показати IP 7 Квітня 2021 03:48
Ото роздули новину! Знайшли стадо легкоповедінок, і сперечаються. Це - легкоповедінки! Полетіли показувати арабам свої геніталії, ну то нехай тепер показують тюремникам.
Ось вам Показати IP 7 Квітня 2021 07:07
У шейхів є гроші і мораль. А в когось гола дупа і відсутність моралі. Мораль то цінність, її треба досягнути, прикладати зусилля над собою, для когось цінність показати дупу і дати за гроші. Кожному своє..
Анонім до Ось вам Показати IP 7 Квітня 2021 12:52
в шейхів мораль?!?!? ну ну...)))))
Andrij Показати IP 7 Квітня 2021 08:21
Да они просто бедные и одеть им нечего.... богатые шейхи должны их по полной взуть и накормить....
123 Показати IP 7 Квітня 2021 09:57
дякуючи такім дівчатам, репутація українок за кордоном саме така...
Анонім до 123 Показати IP 7 Квітня 2021 15:48
вже років 25 тій репутації. молодь лише підтверджує загальний напрямок. все купується, все продається
Пасажир Показати IP 7 Квітня 2021 10:14
Для кого війна і пандемія, а для кого голі з*ди. Україна, сер!

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus