USD 39.00 39.40
  • USD 39.00 39.40
  • EUR 39.25 39.50
  • PLN 9.76 9.94

Голова Волинської ОДА рекомендує утриматися від кіно через коронавірус

12 Березня 2020 10:59
Голова Волинської облдержадміністрації Юрій Погуляйко у зв’язку з запровадженням карантину на три тижні рекомендував утриматися від відвідування масових заходів, зокрема показів у кінотеатрах.

Про це він зазначив у відповідь на депутатське запитання 12 березня під час сесії Волинської обласної ради.

Так, депутат Сергій Слабенко запропонував змінити наповнення сайту ОДА в частині надання відповідей і інформування громадськості щодо гострих питань.

Він звернув увагу на те, що мешканці Волинської області не розуміють, як діяти через заяву міністра енергетики щодо відміни двох платіжок за газ.

«Люди шукають інформацію і не можуть знайти відповідей», – сказав обранець громади.

Та додав, що до кінця не зрозумілі волинянам і рекомендації щодо загроз, пов’язаних із коронавірусом, оскільки ніде не вказано, як працюватимуть суб’єкти підприємництва, наприклад кінотеатри.

«Дякую за запитання. Ми все зробимо. Щодо кінотеатрів, то пропоную взагалі утриматися на три тижні від відвідування будь-яких масових заходів», – відповів голова ОДА Юрій Погуляйко.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 2
Остап Вакарчук Показати IP 12 Березня 2020 11:36
Зеленському В.О. по всій теріторії України необхідно ввести заборону на проведення масових зібрань без погодження місцевих органів влади та усіх видів спортивних змагань. Ввести обмеження, а де і повну заборону на відвідування кафе, ресторанів, театрів, кінозалів, кінофестивалів, філармоній, музеїв, цирків, зоопарків, бібліотек, ринків, тощо. Обмежити на 50% відвідування супермаркетів, аеропортів, морських та річних вокзалів та портів, автовокзалів, залізничних станцій, метро, тощо. Тоді може ми будемо єдина держава де коронавірус не пройде.
Волинянин Показати IP 12 Березня 2020 11:44
Рекомендує утриматись від кінотеартів...А слабо закрити ТРЦ Порт-Сіті і Промінь??? Ви ж просто так не закриєте, вам ж платять певний % з цих торгових. Якщо ви навіть не можете закрити на Новий Рік, Паску і інші свята Торгові Центри.

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus