USD 39.40 39.75
  • USD 39.40 39.75
  • EUR 39.60 39.90
  • PLN 9.75 9.90

Нардеп від УКРОПу: головні проблеми в людей – це дороги, пенсії і медицина

27 Вересня 2017 14:26
Народний депутат України Ірина Констанкевич відзвітувалась про перший рік роботи у Верховній Раді у Любешівському районі, інформують у прес-службі волинського УКРОПу.

Звіт відбувся 26-го вересня під час сесійного засідання Любешівської районної ради.

Любешівців цікавила думка народного депутата щодо освітньої та пенсійної реформи. Мовляв, нардепи, які пропонують по-новому нараховувати пенсії, забули про реальні умови життя простих людей та не знають як виживають в українських містах та селах на гроші, які закладають в бюджеті.

«Такий звіт необхідний не тільки для того, щоб ми поговорили про те, що зроблено, але щоб ми намітили дорожню карту нашої роботи на наступний парламентський рік. Мені важливо чути думку людей і пропозиції щодо моєї роботи», – каже народний депутат.

Говорили про незацікавленість державою у підтримці молоді, про перерахунок пенсії ветеранам органів внутрішніх справ, ремонт сільських доріг та, традиційно, про добудову і ремонт шкіл.

«В школі села Погулянка найголовніша проблема – відсутність санітарних кімнат і водяного опалення. В нашій школі коридор зовсім не опалюється – в 10 градусів морозу взимку неможливо там бути. Відділ освіти, батьки, вчителі постійно долучаються до проведення косметичних ремонтів. Нам не вистачає тепла в школі», – каже депутат Любешівської райради Ніна Нестерук.


Проблеми, які озвучують люди, народний депутат уважно занотовує. Каже: ці нотатки стануть планом для роботи на 2018 рік.

«Цей перший звіт – це своєрідний напрямок для подальшої депутатської діяльності. Вважаю, що звіт – це обов'язкова форма депутатської роботи не тільки тому, що нас утримують платники податків, а й тому що ця робота скерована на покращення життя людей і головним мірилом її якості має бути думка людей, – переконана Ірина Констанкевич. – Поговоривши з людьми, бачу своїм завданням тепер не лише звертатися із депутатськими зверненнями та запитами, а й переходити в активну фазу дій – вимагати результати роботи від чиновників. Головні проблеми в людей – це дороги, пенсійне та медичне забезпечення, освіта. І якби наша влада в достатній мірі фінансувала саме ці напрямки, а не силові структури, то в людей би не виникало цих питань».

Крім того, народний депутат України привітала вчителів Любешівського району з професійним святом – днем працівника освіти. Ірина Мирославівна привітала вчителів від себе особисто та вручила подяки від комітету з питань науки і освіти Верховної Ради України.

Насамкінець, Ірина Мирославівна запросила сільських і селищних голів на екскурсію до Верховної Ради.


Цю пропозицію зал зустрів бурхливими оплесками. Поїздка для 40-50 любешівців запланована на листопад і включатиме екскурсію не тільки парламентом, а й Києвом.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 0

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus