USD 39.75 40.10
  • USD 39.75 40.10
  • EUR 39.85 40.30
  • PLN 9.75 9.97

Головного лікаря луцького пологового не звільнили попри те, що спіймали на хабарі

16 Жовтня 2020 13:51
Головний лікар Луцького пологового будинку Михайло Токарчук, який в час розпалу пандемії саботує утворення тимчасового інфекційного госпіталю в окремому корпусі пологового будинку, в 2011 році був спійманий на вимаганні і отриманні хабара, при чому таких інцидентів було аж 27.

Ця історія трапилась в 2011 році. Як повідомили тоді в поліції, посадовець вимагав хабар від жителя обласного центру за сприяння в госпіталізації його вагітної дружини до згаданого лікувального закладу без наявності направлення лікувально-профілактичних закладів. Про це повідомили в управлінні зв'язків з громадськістю МВС.

Читайте також: Директор луцького пологового, який саботує утворення інфекційного госпіталю, отримує близько 100 тис. зарплати

Задокументовано ще 27 фактів отримання правопорушником хабарів на загальну суму 30 тисяч гривень (тоді це було майже 4 тисячі доларів).

Проте справу вдалось зам’яти: головний лікар не лише не сів за ґрати, але й навіть не був звільнений з посади. Що, зрештою, дало свої наслідки: очільник лікарні «прихистив» в медзакладі лікаря, який займався сутенерством та продавав наркотики, за що отримав умовний термін. Звільнив Токарчук сутенера-наркоторговця лише тоді, коли про цей випадок написали ЗМІ.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 6
Анонім Показати IP 16 Жовтня 2020 14:25
Цікаво, як йому це вдалося, хто посприяв, хто-небудь понесе відповідальність за вибіркове правосуддя?
Лучанин Показати IP 16 Жовтня 2020 14:45
А чим теперішня влада займалась півроку? Чекала загибелі вірусу?
Люба Показати IP 16 Жовтня 2020 15:10
Які проблеми ,якщо є 27 випадків за хабарництво,надіньте йому кайданки і звільніть з займаної посади хай не заважає очільникам міськздороввідділу рятувати Волинян від ковід!
Не байдужий Показати IP 16 Жовтня 2020 15:23
Наша влада корупцією керує а не бореться з нею.Вигнати такого лікаря слабо?А що буде якщо МНСники або поліція не поїдуть на виклик без хабаря?.Мала зарплата? Організовуй власний бізнес, а то приміщення ,Обладнання і помічники безплатно та й ще хабар. В Китаї вже забули б як звати .Наші лояльні і гуманні закони вже дістали.Ще десять придумайте організацій антикорупційних. А толку ноль.
Дмитро Показати IP 16 Жовтня 2020 15:34
А до цього він був хороший, прогресивний, зробив значний внесок... http://www.volynpost.com/news/125485-golovnyj-likar-luckogo-pologovogo-otrymav-nagorodu-vid-miskrady
лучанин Показати IP 16 Жовтня 2020 15:45
по Петрочку була кримінальна справа за незаконне розмитнення автомобілів, якщо требе повідомимо номер кримінальної справи, чого не пишете

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus