USD 39.55 39.84
  • USD 39.55 39.84
  • EUR 39.65 40.00
  • PLN 9.75 9.90

Головний священик волинської УПЦ КП поспілкується в чаті

26 Листопада 2009 19:29
Архієпископ Луцький і Волинський Михаїл завтра, у п ятницю, 27 листопада  візьме участь у чат-конференції інтернет-видання «Волинські новини».
Користувачі сайту «ВН» можуть спитати владику про:
-         те, чому церква не схвалює секс до шлюбу?
-         чому не можуть помиритися Московсьский і Київський патріархат?
-         як поєднуються церква і політика?
-         чи існує пекло і рай?
-         Навіщо церкві багато грошей?
-         та інше…
Читачі сайту зможуть в «он-лайн» режимі поспілкуватися з єпископом Михаїлом.
Чат-конференція відбудеться завтра, у п’ятницю, 26 листопада. Початок чату – о 15.00
Ставити питання у чаті «ВН» можуть тільки зареєстровані користувачі.
Довідково:

Єпископу Луцькому і Волинському Михаїлу 43 роки. Народився на Тернопільщині. Ім’я в миру – Тимофій.
Закінчив училище у Почаєві за спеціальністю слюсар електронних виробів і автоматики. Служив у військово-морському флоті.
У 1994 закінчив Санкт-Петербурзьку духовну семінарію, у 1998 – Київську духовну академію.
Єпископом (з січня 2009 року – архієпископом) Луцьким і Волинським є з травня 2004 року.
 
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 16
Андрій Калахан Показати IP 27 Листопада 2009 10:32
А що, "потусуватися в інтернеті" не вийшло? ;)
editor Показати IP 27 Листопада 2009 10:38
Ні, Андрію, просто коли чемні люди розуміють, що можуть своїми словами когось образити чи принизити, то вони виправляють свою помилку. А нечемні - язвлять і сходять жовчею. А непорядні - залазять на чужі сайти і публічно подй...ть колег. Думаючи, що всі будуть в захваті від їхньої супер-спостережливі. Дріб"язково і негідно "команди супер-професіоналів"
Exaboto Показати IP 27 Листопада 2009 11:30
Якщо бог всемогутній та всезнаючий, то він створив людину знаючи який саме шлях вона вибере. Отже бог створив мене знаючи ща я буду грішником і проведу сповнене насолодою, насичене життя без усіляких дотримань заповідей, керуючись лише конституцією, і після смерті в рай не попаду а буду горіти в пеклі. Отже він садист. Як можна поклонятись такому богові? питання на випадок, якщо не зможу поспілкуватись в чаті.
ку-ку Показати IP 27 Листопада 2009 11:47
зі всією повагою до "ВН", думаю тут головний редактор неправий. До критики потрібно ставитися рівно, а не вживати мати на зауваження спостережливої людини. редакція повинна думати про коректні заголовки тоді, коли пише новину. так принаймі мають робити професіонали. якщо зауваження андрія - це язвлять і сходять жовчею, тоді я чогось не розумію до кінця. Якщо на сайті є послуга яка дозволяє писати СВОЇ коменарі, то "Дріб"язково і негідно" ТАК відписувати редактору. Прикро.
Hatahama77 Показати IP 27 Листопада 2009 12:33
Редакторе, а тобі не здається, що зараз саме ти сходиш жовчю? Треба мати якусь гідність, а не згадувати все від царя Гороха. Але, зрештою, можу нагадати і я тобі прорахунки, Але ж, щоправда, на люди чомусь їх не виносив. Якщо тобі щось не подобається - то це твоя справа. Але пирскати слиною крізь зуби - "які "суперпрофесіонали" нечемні і непорядні" - не личить людині, яка за спиною в колективу намагалася провернути не вельми коректні схеми. Більше того, якщо вам показали вразливе місце на сайті - то за це можна було б принаймні подякувати.
editor Показати IP 27 Листопада 2009 13:21
Ну спочатку до "ку-ку". В Андрія не "зауваження", а саме "підй..ка". Причому не перша. Тому я маю повне право злитися. Якби був таким самим - так само би ПУБЛІЧНО хіхікав з їхніх лаж. А відписую як не редактор а як, хочете ви того чи не хочете - просто КОЛЕГА.
editor Показати IP 27 Листопада 2009 13:29
Тепер до "Hatahama77". "Все від царя Гороха" не згадую. Згадую те що реально образило і неприємно здивувало. І було не так давно до речі. А про "не вельми коректні схеми"... Не за адресою ти
Андрій Калахан Показати IP 27 Листопада 2009 13:49
Шановний і дорогий Юрію Сергійовичу! Якщо йти за Вашими високоінтелектуальними та глибоко справедливими словами, то для 99,9% відвідувачів "Волинські Новини" - це чужий сайт, на який вони "залазять". Це по-перше. По-друге, моя так звана "непорядність" підписана власним іменем та власним прізвищем, на відміну від Вас. По-третє, чомусь Ви не придумували заголовки на кшталт "потусуватися" щодо пана Грицюка і пана Бондара. До особи з високим духовним саном це припустимо? До речі, злі слова на мою адресу я бажаю почути, дивлячись у Ваші очі. До нових зустрічей :)
editor Показати IP 27 Листопада 2009 13:55
Заходь - подивишся. Заодно поясниш про 99%, а то я шось не второпав. Ну і борг заодно віддаси :^)
Андрій Калахан Показати IP 27 Листопада 2009 14:07
Я надаю перевагу зустрічам на нейтральній території. А борг завжди зі мною. Мій телефон у Вас є. Залюбки готовий зустрітися і вияснити всі проблемні питання.
editor Показати IP 27 Листопада 2009 14:16
Ех, так хотів новим офісом похвастатися...
Л. Яворська Показати IP 27 Листопада 2009 17:02
Чого на Ричука налетіли? Я не застала старого заголовку, але, мені здається, що саме у цьому чаті слово "тусуватись" класно звучить. Михаїл - звісно, духовна особа, але всі знають, що він не цурається, до прикладу, світських тусовок. То чого інтернет-тусовка - має бути чимось низьким і образливим. Думаю, саме завдяки гарній роботі редакторської команди чат вийде класним.
editor Показати IP 27 Листопада 2009 18:01
Люд, так ти понімаєш: від жінки получив сьогодні, шо такий заголовок... Мусив міняти. :-) Мені теж старий подобався. Так на тобі - ще й інші налетіли... Ех
Злюка Бобер Показати IP 28 Листопада 2009 12:51
editor, ви виправили помилку не через совість, а через жінку? Ая-яй...
Микола Показати IP 28 Листопада 2009 13:24
Та шо ви хочте, панове - у світі навіть війни починалися через жінку, а тут за якийсь заголовок зчепилися.
Марк Показати IP 30 Листопада 2009 15:49
для Exaboto Питання всезнання Божого і нашого вибору завжди викликали в людини певне сумяття. Але щоб дати відповідь на це питання потрібно ставити його не загально, а відносно себе. Бог вам особисто дав волю вибирати зло або добро. Те що Він знає Ваш вибір не позбавляє Вас свободи цього вибору. Отже, коли ви, вибравши зло, вели насичене і сповнене насолод життя без усяких дотримувань заповідей, відділили себе від Бога, джерела Життя і, відповідно, потрапили в пекло (місце без Бога), то в чому тут садизм Бога? Дуже приблизно це можна пояснити, провівши аналогію із людиною котра надає вам право керування автомобілем, знаючи що Ви можете, порушуючи будь які правила, нанести собі шкоду і ближнім. Хіба вибір не за вами, як їздити? Також і тут, хіба вибір не за нами як жити? Тай відповідальність та наслідки за свій вибір хіба не ми повинні нести? Рай - бажання Бога щодо нас, а дуже часто ми, через легковажність, вибираєм пекло.

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus