USD 39.75 40.10
  • USD 39.75 40.10
  • EUR 39.85 40.30
  • PLN 9.75 9.97

Голову Волиньради та керівника ОВА не пускали у приміщення податкової. Відео

3 Листопада 2022 12:58
Сьогодні під час засідання сесії Волинської обласної ради мали розглядати результати роботи головного податківця Волині Сергія Лисеюка. Адже підприємці скаржаться на вимагання хабарів та непрозору роботу відомства.

Проте на сесійне засідання Сергій Лисеюк не з’явився, натомість організував «круглий стіл» в податковій на той же час, що і сесія.

Тож очільник Волиньради Григорій Недопад та керівник Волинської ВЦА Юрій Погуляйко разом із депутатами та журналістами вирішили відвідати цей захід, проте двері перед ними закрили. Пропустили їх лише після словесної суперечки.
В.о. начальника ГУ ДПС на Волині Сергій Лисеюк повідомив, що зустріч у податковій має закритий характер і на неї не запросили представників ЗМІ, бо там нібито мали звучати закриті дані про економічні показники діяльності підприємств.

Відтак голова Волиньради Григорій Недопад запросив Сергія Лисеюка відвідати сесійне засіданння. Проте останній відмовився, посилаючись на вищезгадану зустріч.

У відповідь Лисеюк запросив підприємців і всіх охочих на зустріч в податкову завтра, 4 листопада, на 10:00 годину.
Нагадаємо, на минулій сесії депутати облради звернули увагу на порушення норм чинного законодавства Головним управлінням Державної податкової служби України у Волинській області. У зв’язку з порушеннями вони звернулися до очільників ДБР, НАБУ та спеціалізованої антикорупційної прокуратури.

19 жовтня голова Волинської обласної ради Григорій Недопад підписав розпорядження про створення робочої групиз вивчення питань, що виникають у сфері діяльності Головного управління ДПС у Волинській області. Усіх підприємців, які стикалися з порушеннями з боку податківців, закликали телефонувати на лінію довіри: (0332) 778-311.

Перше засідання робочої групи відбулося 25 жовтня за участі представників облради, облдержадміністрації та підприємців. Останні розповіли, що стикаються з випадками зумисного та безпідставного блокування податкових накладних із боку працівників Головного управління Державної податкової служби у Волинській області.

Читати ще: «Там, де є податківці, без хабара не обійдешся»: волинські підприємці хочуть побороти свавілля ДПС
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 7
Бульба Показати IP 3 Листопада 2022 13:28
Це Україна, тут рулять прокурори судді і мєнти(не плутати з поліцейськими) і чиновники! Ми нація якій Бог послав чиновників ласих до наживи!!
Всезнайко Показати IP 3 Листопада 2022 13:40
Разбойнікі!)
Прося Показати IP 3 Листопада 2022 14:37
Правільно !
Пора і владу застосу Показати IP 3 Листопада 2022 15:14
Ото, блін, дожилися ! Скоро дійде до махновщини, коли якась податкова поліція, охоронні структури, найняті тітушки будуть відстоювати чиїсь відомчі інтереси у країні, яка в стані війни, і мало того, - ігнорувати найвищу представницьку і виконавчу владу області . В тій сьогоднішній масовці, жаль, шо не було представників військового комісаріату ! Чоловічій частині податківців пороздавати повістки ! Хай на фронті зі зброєю в руках покажуть свою силу перед ворогом, продемонструють свій патріотизм, а не в тилу буянять !
Військомат до Пора і владу застосу Показати IP 4 Листопада 2022 20:57
Ми ждем і тебе теж!)
Бухгалтер Показати IP 3 Листопада 2022 15:46
Була на тій зустрічі у форматі круглого столу, так от: стіл не круглий і жодних даних по економічних показниках не наводилося))
Підпільник Кіндрат Показати IP 3 Листопада 2022 20:38
Якщо сказали, що стіл круглий,- значить має бути круглий , а не прямокутний,- вот так вот !! Це вам не хухри-мухри !!

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus