USD 39.40 39.75
  • USD 39.40 39.75
  • EUR 39.60 40.00
  • PLN 9.75 9.90

Госпіталю ветеранів війни передали медикаменти

31 Серпня 2017 15:39
Депутати Волинської обласної ради від фракції «УКРОП» Вячеслав Рубльов та Григорій Павлович зустрілись із бійцями АТО у Волинському обласному госпіталі ветеранів війни в пам’ятні дні річниці Іловайської трагедії. Дехто з цих хлопців був під Іловайськом, є тут і кіборги. Зараз бійці проходять реабілітацію у госпіталі, інформують у прес-службі Волинського УКРОПу.

Григорій Павлович добре знайомий із більшістю присутніх воїнів, адже Волинська обласна спілка ветеранів Афганістану, яку очолює депутат, тісно співпрацює із атовцями та часто надає волонтерську допомогу на передову.

«Ці хлопці, які повертають з АТО, які досі служать там – це молоді ветерани. Попри їхні подвиги, самопожертву держава не може чи не хоче надавати необхідну для них підтримку. Із самого початку й до тепер чимало лежить на плечах волонтерів. Важливою є допомога й тим бійцям, які вже повернулись, адже рани душевні загоюються набагато довше фізичних.

Тому медичні заклади, де реабілітують тіло й душу, такі як цей госпіталь, є надзвичайно цінними», – зауважив Григорій Павлович.



Депутати передали для госпіталю необхідні медикаменти. Зокрема, реабілітаційні, інфузійні, протизапальні, серцеві та лікарські трави.

Вячеслав Рубльов наголосив, що голова обласної ради Ігор Палиця та депутатський корпус постійно підтримують госпіталь для ветеранів війни.

«Ми неодноразово спрямовували кошти із обласного бюджету для ремонту приміщення госпіталю, також систематично передаємо безкоштовні ліки. При закупівлі медикаментів, керівництво госпіталю послуговується певним затвердженим переліком, тому самі вони не можуть придбати все необхідне, – розповів Вячеслав Рубльов. – Окрім цього також підтримуємо родини загиблих атовців, за кошти обласного бюджету вони проходять оздоровлення у санаторіях «Пролісок» та «Лісова пісня».

В умовах, коли держава не достатньо дбає про бійців, про них повинен подбати кожен свідомий українець. Адже ці хлопці ціною власного здоров’я та життя захищають нашу країну від російського загарбника».

Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 0

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus