USD 39.55 39.84
  • USD 39.55 39.84
  • EUR 39.65 40.00
  • PLN 9.75 9.90

Готують старі ракети і дорозвідують: у ГУР поінформували про нову масовану атаку Росії

30 Листопада 2022 14:40
Росія не полишає намірів завдати нового масованого удару по Україні. Втім, поки ворог розвідує цілі та готує свої ракети до застосування.

Про це заявив представник Головного управління розвідки Міноборони Вадим Скібіцький в ефірі телемарафону, передає Gazeta.ua.

На сьогодні ситуація доволі таки спокійна, спостерігаються планові польоти стратегічної авіації РФ. Вони здійснюються в східних регіонах країни.

«Ми спостерігаємо. Як тільки буде вихід додаткових сил і засобів Чорноморського флоту з носіями «Калібр», якщо буде зліт стратегічної, дальньої бомбардувальної авіації – то наше завдання своєчасно попередити», – зазначив Скібіцький.

Зараз же ворог вивчає об’єкти, які вже атакував і вивчає нові «цілі».

«По-перше, здійснюється дорозвідка тих об’єктів, по яких наносилися удари. По-друге – це класичний підхід, вивчаються ті райони, цілі, по яких буде завдано удар. І третє – це підготовка, зосередження ракет, їхня підготовка до бойового застосування, що потребує часу», – пояснює Скібіцький.

Він звернув увагу, що у Росії зменшується запаси ракет і ворог використовує старі запаси часів Радянського Союзу. А це потребує підготовки та обслуговування ракет перед їхнім застосуванням.

«Ми реально бачили, коли РФ застосовувала крилаті ракети Х-22 і доволі таки великий відсоток підривався в повітрі. Я вже не кажу про те, що деякі не досягали цілей. Відповідно, потрібен час і підготовка, щоб застосувати старе озброєння», – підсумував Скібіцький.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 1
лучани Показати IP 30 Листопада 2022 16:30
В 2000 році Україна віддала росії 386 ракет типу Х-22 як оплату за борги

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus