USD 39.55 39.84
  • USD 39.55 39.84
  • EUR 39.65 40.00
  • PLN 9.75 9.90

«Гра повністю провалена», – Журжій про старт «Старого Луцька» в плей-офф

13 Квітня 2021 11:22
Головний тренер Володимир Журжій та один із лідерів баскетбольного клубу «Старий Луцьк» Владислав Унгурян дали свою оцінку першому матчу плей-офф, в якому лучани поступилися дублю кам’янського «Прометея» – 62:67.

Прокоментував гру і головний тренер «Прометея-2» Станіслав Сокур: «Вдалося перемогти за рахунок бажання. Хлопці дали хорошу боротьбу, поставили спину, що від них і вимагається, також забили легкі м’ячі. Обидві команди сьогодні добре грали в захисті, що й показує невеликий рахунок – 62:67. Команди рівні, але ми більше проявили характер. Тепер чекаємо «Старий Луцьк» у нас і сподіваємося, що покажемо таку ж гру, як і сьогодні.

Наприкінці чверті я сказав своїм хлопцям, щоб вони заспокоїлися і грали свою гру, і це дало свої плоди».
Владислав Унгурян: «Ніхто не чекав легких ігор, адже це плей-офф, і тут всі віддаються більше, ніж на 100%. «Прометей» влучив з хорошим відсотком, хлопці були заряджені. В нас, можливо, зіграла роль певна недооцінка, але ми не опускаємо руки. Ми їдемо туди і будемо намагатися виграти цю серію, оскільки, я вважаю, ми сильніші. Сьогодні ми не влучили, бувають такі дні. Але серія ще не завершена, будемо битися та доводити».
Володимир Журжій: «Гра повністю провалена. Причина – процент влучань як зі штрафних, так і з периметру. Неможливо вигравати з таким відсотком влучань вдома. Ми перші два штрафних поспіль забили на тридцятій хвилині. З 45% влучань штрафних і з 13% влучань трьохочкових виграти неможливо, також ми неочікувано програли щит. Були проблеми з постановкою спини, хлопці не виконували базові речі для баскетболіста. Ті підбори, які ми мали забирати і перетворювати в очки, у нас забрали.
Я вітаю «Прометей», адже ця команда цілком заслужено перемогла, дуже мені сподобалася. Ми тиждень налаштовувалися на те, що ця команда молода, хлопці з бажанням. Дуже важка гра, кожне очко було на вагу золота. Ми самі загнали себе в ситуацію, коли кожен наступний матч може бути для нас останнім. Нас чекає непростий виїзд, але ми намагатимемося виходити з цієї ситуації та показувати більш якісну гру».

Олександр ЗЕЛІНСЬКИЙ
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 0

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus