USD 39.00 39.40
  • USD 39.00 39.40
  • EUR 39.15 39.45
  • PLN 9.71 9.93

«Ми розраховували на дві перемоги», – тренер «Старого Луцька» про матчі з «Інваспортом»

18 Лютого 2019 13:27
Головний тренер баскетбольного клубу «Старий Луцьк – Університет» Володимир Журжій після матчу з дніпровським «Інваспортом» розповів, що у клубі розраховували на дві перемоги, і він радий, що їх вдалося отримати без особливих проблем, до того ж, залучивши до ігор молодих гравців.

Про це йшлося на післяматчевій прес-конференції.

Нагадаємо, на вихідних «Старий Луцьк – Університет» двічі переміг дніпровський «Інваспорт».

Молодий гравець «Старого Луцька» Богдан Гловацький, для якого очки у другому матчі проти «Інваспорта» були дебютними у Вищій лізі, розповів, що тренер та команда дали йому шанс, вірили в нього, а він цим скористався.

«Тренер змушував мене працювати на тренуваннях і ось результат. Оскільки виходжу перші рази за команду, то трішки переживав, але вдалося зібратися з силами», - поділився враженнями від гри Богдан Гловацький.
Натомість головний тренер «Старого Луцька» Володимир Журжій вже традиційно подякував уболівальникам, які, з його слів, вже звикли, що команда грає зранку у неділю, і навіть в цей день заповнюють трибуни.

Стосовно матчів, то тренер наголосив, що є такі матчі де просто необхідно здобувати дві перемоги: «Звичайно команда «Інваспорт» трішки слабша, адже знаходиться на останньому місці, до того в них не приїхав один гравець. Ми розраховували на ці дві перемоги. У нас в команді є досить великі проблеми зі здоров’ям: на останньому тренуванні отримав травму Дмитро Швагринський, тож під великим питанням його участь у грі з Тернополем, також травма у Дмитра Кунчика ат мікротравма у Юрія Карпенка, якого я обмежив у другій грі».
Він наголосив, що через травми основних гравців, у молоді з’явився шанс проявити себе, яка скористалася цим – хтось у більшій мірі, хтось у меншій.

«Мене тішать деякі рішення, які вони приймають на полі, звичайно не без помилок, адже це молоді гравці. Нам треба було здобути дві перемоги, і ми їх здобули без великих проблем. Далі нас чекають серйозні ігри з Тернополем – це вже команда зовсім іншого рівня, тому потрібно залишити здоровими хоча б тих гравців, що зараз є. Нас ще чекає тур три на три у вівторок, наступного вівторка чемпіонат три на три буде у Луцьку», - зазначив Володимир Журжій та подякував молодим гравцям, які не знітилися та показали непоганий молодіжний баскетбол.

Тренер також відзначив молодого вихованця Богдана Гловацького, який не так давно займається баскетболом.

«Мене тішить, що він показав себе з хорошої сторони. Від себе я бажаю йому іти вперед та демонструвати зрілий баскетбол», - резюмував Володимир Журжій.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 0

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus