USD 39.50 39.90
  • USD 39.50 39.90
  • EUR 39.77 40.15
  • PLN 9.76 9.95

«Вітаю вболівальників з поверненням на трибуни, гра ожила», – Володимир Журжій про дві перемоги «Старого Луцька»

1 Березня 2021 11:42
Тренер «Старого Луцька» Володимир Журжій та баскетболіст лучан Роман Бондарук після переможних ігор над «Говерлою» привітали вболівальників з тим, що вони нарешті повернулися на трибуни та розповіли про свої враження від матчів.

Гравець «Старого Луцька» Роман Бондарук відзначив, що хоча «Говерла» і молода команда, але грає дуже агресивно.

«Вони вже мають досвід, щоб грати на високому рівні. Ми готувалися до них, як до будь-якої іншої команди. Хочу подякувати тренеру, що він мені сьогодні довірив багато часу. Я вважаю, що зараз важливо добре відпочити та підготуватися до наступних ігор через два-три тижні, адже проти «Хіміка-2» та «Рівного» були складні ігри. Хлопці і тренери дуже засмутилися. Зараз трошки відпочинемо, сходимо в баню, а тоді можна буде готуватися до наступного супротивника», – сказав луцький баскетболіст.

Також він оцінив свій прогрес протягом першого сезону у Вищі лізі: «Рівень дуже високий, тому потрібно розуміти, як взаємодіяти з партнером. Якщо фізично я ще справляюся, то на рівні комбінації та взаємодії… Дуже дякую тренерам та партнерам по команді, які спокійно пояснюють комбінації. Потрібно працювати далі».
Натомість головний тренер «Старого Луцька» Володимир Журжій привітав вболівальників, які нарешті мали змогу побачити вживу гру своєї улюбленої команди.

«Хочу привітати наших вболівальників, які нарешті повернулися на трибуни, і гра трошки ожила. Ми раді бачити знайомі обличчя любителів баскетболу.

Стосовно гри, то в цьому сезоні «Говерла» значно омолодила склад, з команди пішли деякі гравці. Але команда зіграна. В Івано-Франківську у нас з ними були доволі непрості ігри. Так, двічі ми виграли з перевагою понад 20 очок, але матчі були досить конкурентними», – наголосив Володимир Журжій.

Також Володимир Журжій прокоментував гру молодих новачків Романа Бондарука і Данила Марківа: «Роман Бондарук вийшов і зіграв досить продуктивно. З кожною грою він повинен додавати. Досить непоганий гравець, але в цьому сезоні він вперше потрапив у середовище, де ставлять серйозні вимоги, і йому важко. Проте, на мою думку, він прогресує.

Данило Марків десь трошки перегорів, відчувалося, що йому не вистачає впевненості, але хлопець працює. Думаю, прогрес у нього буде».
Наразі луцькі баскетболісти матимуть три тижні перерви, але Володимир Журжій наголосив, що ця пауза дуже необхідна команді: «У нас були дуже важкі виїзні ігри та й «Говерла» доволі непроста команда. У гравців помітна втома. Маємо три тижні відпочинку, а потім – важливі ігри з «Житомиром». Відновлюємося та працюємо далі».

Олександр ЗЕЛІНСЬКИЙ
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 0

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus