USD 39.60 39.90
  • USD 39.60 39.90
  • EUR 39.73 40.00
  • PLN 9.76 9.92

Гравця «Волині» визнали героєм 16 туру Першої ліги

4 Грудня 2020 07:20
Перемога «Волині» над «Кременем» (2:1) закрила для команди ФК «Волинь» 2020-й футбольний рік. Разом з тим, досягнення футболістів не залишилися поза увагою провідних футбольних видань, що оглядають Першу лігу чемпіонату України.

Про це повідомляє пресслужба «хрестоносців».

Так, до символічної збірної 16-го туру змагань від порталу «FootBoom» увійшли Сергій Сімінін та Богдан Оринчак. А Богдан Оринчак разом з тим ще й визнаний героєм туру та учасником символічної збірної на сайті «Спорт Арена». Ось що пишуть там про нього: «Нападник – Богдан Оринчак. Перемога в цьому матчі мала велике значення для лучан. Відстаючи від групи лідерів, але маючи матчі в запасі, було важливо зараз не втрачати очки. Але, загалом, гра видалася тягучою, лише після перерви пішли голи. Головним героєм зустрічі варто назвати Оринчака. Він ще до перерви кілька разів вислизав з-під нагляду господарів, а після перерви спершу заробив штрафний, після подачі якого кременчуцька команда здійснила автогол, а через дві хвилини заробив і реалізував пенальті під переможний гол».

Нагадаємо, в останньому матчі сезону луцька «Волинь» на виїзді мінімально перемогла кременчуцький «Кремінь» – 1:2.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 0

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus