USD 39.55 39.84
  • USD 39.55 39.84
  • EUR 39.65 40.00
  • PLN 9.75 9.90

Греція відкриває пляжі, але на особливих умовах

10 Травня 2021 08:27
Греція відкрила свої організовані пляжі на тлі ослаблення коронавірусних обмежень у рамках підготовки до повернення іноземних туристів на наступному тижні.

Про це повідомляє Корреспондент.net з посиланням на Reuters.

Відповідно до чинних заходів, менеджери пляжних зон повинні будуть розмістити парасольки на відстані не менше чотирьох метрів, проводити регулярну дезінфекцію і перевіряти співробітників пляжних барів і інший персонал на COVID-19.

Музеї відкриються наступного тижня до скасування обмежень на поїздки для вакцинованих іноземних відвідувачів 15 травня.

Прем’єр-міністр Греції Кіріакос Міцотакіс сказав, що поєднання широкомасштабного тестування, імунізації та того факту, що багато заходів будуть проводитися на відкритому повітрі, вселило впевненість в тому, що туристи зможуть безпечно відвідати країну.

Нагадаємо, що Греція з 14 травня планує приймати українських туристів у рамках відкриття кордонів для низки країн з-поза меж Шенгенської зони при дотриманні необхідних умов в’їзду і перебування. Для в’їзду в Грецію українці повинні будуть надати негативний ПЛР-тест або сертифікат про вакцинацію, затверджений українською владою.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 0

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus