USD 39.50 39.80
  • USD 39.50 39.80
  • EUR 39.73 40.00
  • PLN 9.76 9.92

Грецію сколихнув сильний землетрус

25 Червня 2018 10:49
Вранці 25 червня на півдні Греції стався землетрус магнітудою 5,4 бала. За попередньою інформацією, постраждалих внаслідок підземних поштовхів немає.

Про це повідомляє Європейсько-Середземноморський сейсмологічний центр.

Зазначається, що землетрус стався за 38 кілометрів від міста Метоні, що розташоване на узбережжі Іонічного моря на південно-західному краю грецького півострова Пелопоннес.

Також, за даними центру, осередок підземних поштовхів залягав на глибині 10 кілометрів.

Інформації про жертв і руйнування наразі немає.

Нагадаємо, у травні на Гаваях стався найпотужніший за останні 43 роки землетрус. Підземні поштовхи зафіксували в районі вулкана Кілауеа, що прокинувся 2 травня.

Також на початку чарвня землетрус стався у Японії. У результаті землетрусу в префектурі Осака загинуло троє осіб, понад 200 людей постраждали.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 0

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus