USD 39.50 39.80
  • USD 39.50 39.80
  • EUR 39.60 39.85
  • PLN 9.70 9.86

Громада на Волині придбає шкільний автобус за понад 2 млн

23 Жовтня 2022 22:11
Шкільний автобус планують придбати на потреби Городищенської громади. Його мають поставити сільраді до 10 грудня цього року.

Тендер на придбання шкільного автобуса оголосив гуманітарний відділ Городищенської сільської ради. Торги тривають на сайті Prozorro. Пропозиції від учасників прийматимуть до 31 жовтня.

Очікувана вартість транспортного засобу – 2,4 мільйона гривень.

Ідеться про автобус пасажиромісткістю не менше як 30 місць, із дизельним двигуном, механічною коробкою передач і відповідністю екологічним нормам не нижче ніж EURO-5. Автобус має бути новий, виготовлений не раніше ніж у 2021 році.

Також він має бути пофарбований у жовтий колір і мати розпізнавальні знаки: «Шкільний автобус», «Діти», «Обмеження максимальної швидкості».

Салон має бути обладнаний пасажирськими сидіннями, призначеними для школярів молодших, середніх і старших класів, з ременями безпеки та підлокітниками.

Гарантія на автобус становитиме не менше ніж 24 місяці або не менше ніж 100 тисяч кілометрів пробігу.

Як ми писали, Турійська громада планувала до кінця року придбати чотири шкільні автобуси.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 1
—— Показати IP 24 Жовтня 2022 00:45
За 60$ т. Можна купити MERCEDES SPRINTER а не те чудо (Петра останнього ) завдяки якому вся Україна їздить на тому металобрухті …((((

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus