USD 39.60 39.90
  • USD 39.60 39.90
  • EUR 39.73 40.00
  • PLN 9.76 9.92

Громада на Волині за 2,7 млн отримає шкільний автобус

19 Листопада 2022 13:29
Гуманітарний відділ Ківерцівської міської ради оголосив тендер на закупівлю шкільного автобуса. Транспортний засіб Ківерцівська громада хоче отримати до кінця поточного року.

Торги тривають на сайті Prozorro. Пропозиції від учасників прийматимуть до 23 листопада.

Очікувана вартість шкільного автобуса – 2,7 мільйона гривень.

Ідеться про транспортний засіб пасажиромісткістю не менше ніж 31 місце, із двигуном, який відповідає нормам Євро-5, механічною коробкою передач тощо.

Автобус повинен бути новим (не раніше ніж 2021 року випуску), технічно справним. Запчастини та матеріали мають бути також новими.

Окрім того, автобус повинен бути оснащений двома медичними аптечками, двома порошковими вогнегасниками, запасним колесом, знаком аварійної зупинки та стандартним набором інструментів.

Гарантійний термін експлуатації автобуса – не менше ніж 24 місяці або до 100 тисяч кілометрів пробігу.

Як ми писали, Турійська громада планувала до кінця року придбати чотири шкільні автобуси. Також шкільний автобус хоче купити Городищенська громада. Ще один – Рівненська сільська рада.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 0

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus