USD 39.00 39.35
  • USD 39.00 39.35
  • EUR 39.20 39.50
  • PLN 9.76 9.94

Громадська ініціатива дарувала дітям свято. ВІДЕО

5 Січня 2010 09:45
В переддень Нового року чотири десятки дітей з неповних сімей Луцька отримали подарунки.
В ресторані кавказької кухні «Бамбарбія» 30 грудня відбулося дійство під назвою «Моя мрія - Бамбарбія». Його організувала ГО «Громадська ініціатива» спільно з «Бамбарбією».
Захід пройшов в рамках благодійної акції «Подаруй дітям свято», яку проводить «Громадська ініціатива».
Протягом кількох годин маленьких гостей розважав веселий Дід Мороз. Діти демонстрували свої мистецькі таланти: читали вірші, малювали, танцювали та показували власні мистецькі доробки. Дорослі гості свята захоплювалися капцями та листівками ручної роботи, декорованими новорічними прикрасами, картинами, глиняними скульптурками.
Дійство розпочалося з конкурсу, в якому діти змагалися на найкращий малюнок символу ресторану: живої черепашки на прізвисько Бамбарбія. Юні художники старанно виводили на папері тваринку, домальовували їй будинок, розфарбовували незвичними кольорами та візерунками.
Журі конкурсу визначило трьох фіналістів. Перше місце отримав одинадцятирічний Богдан Марчук, друге - Оксана Чиканюк, третє - Анастасія Літвінчук. Організатори свята подарували іграшки, розвиваючі ігри та розмальовки усім учасникам свята.
Голова ГО «Громадські ініціативи» Андрій Козюра, запевнив, що це не остання благодійна акція на Волині.
Подарувати дітям свято допомагали меценати, серед яких ПФ «Скорпіон-сервіс», ТзОВ «ЗБК», підприємець Сергій Семенюк, ВАТ «Волиньгаз», компанія «Інвест-сервіс», ресторан «Бамбарбія» та  управління освіти Луцької міськради.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 3
підприємець Показати IP 6 Січня 2010 01:30
ділев домальовуе добудову юванта з козюрою!
Небайдужий Показати IP 8 Січня 2010 10:23
PR на дітях - верх цинізму. Благі справи треба робити тихо.
РОНІН крок Показати IP 8 Січня 2010 19:34
цікава назва «Моя мрія - Бамбарбія»... (((

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus