USD 39.75 40.10
  • USD 39.75 40.10
  • EUR 39.85 40.30
  • PLN 9.75 9.97

Громадській організації ветеранів у Луцьку відмовили в пільговій оренді

3 Серпня 2020 20:19
Депутати Луцької міської ради відмовили Волинському об’єднанню ветеранів, інвалідів та потерпілих на виробництві «Захист» у наданні пільгової оренди (1 гривня на рік).

Про це йшлося 3 серпня під час засідання позачергової 90-ї сесії Луцької міської ради.

Депутати розглянули проєкт рішення Про надання пільг по орендній платі за нежитлове приміщення, що на проспекті Соборності, 11а, громадській організації «Волинське об’єднання ветеранів, інвалідів та потерпілих на виробництві «Захист».

Громадська організація орендує приміщення площею 17,7 кв. м на проспекті Соборності, 11а до 2022 року. Щомісяця вона сплачує 179,90 гривні за оренду (це ціна без комунальних послуг).

ГО «Захист» неодноразово зверталася до міської ради з проханням надати пільгову оренду – за 1 гривню на рік. Своє прохання мотивує тим, що є неприбутковою організацією і членських внесків не вистачає для оплати і оренди, і комунальних послуг.

Депутати, однак, звернули увагу, що організація і так має пільгу на оренду приміщення, тож проєкт рішення не підтримали.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 0

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus