USD 38.80 39.10
  • USD 38.80 39.10
  • EUR 38.80 39.20
  • PLN 9.80 9.98

Громадським організаціям Іваничівщини передали комп’ютерну техніку

25 Квітня 2018 18:38
Відтепер дві громадські організації Іваничівського району для роботи мають сучасну комп’ютерну техніку.

Зокрема, для потреб ГО «Спілка матерів військовослужбовців Іваничівщини» придбали ноутбук, принтер, сканер та флешку, а іваничівському громадському формуванню «Варта з охорони громадського порядку» - теж ноутбук та шафу для спецодягу. Про це повідомляє прес-служба народного депутата Ігоря Гузя.

Усі ці необхідні речі передали від Фонду Ігоря Палиці «Тільки разом».

«Через ініціативи активістів громадських організацій ми знаємо про їх проблеми, і, в міру можливого, допомагаємо. Як приклад співпраці із ними, у регіоні Прибужжя за ініціативи Ігоря Гузя відбувся захід для формування мережі громадської дії. Саме ця комп’ютерна техніка - для кращої спільної комунікації», - зазначив помічник народного депутата Андрій Бокоч під час зустрічі з громадськими діячами в Іваничах.

«Ми давно з співпрацюємо громадськими організаціями Іваничівщини: це для нас і для них дуже важливо, - каже голова районної організації політичної партії «Українське об'єднання патріотів - УКРОП» Сергій Недбайло. - Активісти працюють як волонтери і приділяють громадській роботі достатньо вільного часу. Це - люди, які є патріотами нашої держави, які хочуть змін у своєму селі, місті, в області. Наш обов‘язок - підтримувати їх».
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 0

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus