USD 39.40 39.75
  • USD 39.40 39.75
  • EUR 39.60 40.00
  • PLN 9.80 9.95

Гроза російських «голіафів»: у волинській теробороні служить снайпер з позивним Давид

2 Листопада 2022 09:12
Старший лейтенант 100-ї бригади тероборони Волині Геннадій В’ячеславович має позивний Давид.

На захист України чоловік став 25 лютого – на другий день широкомасштабного вторгнення рф, йдеться на сторінці бригади у Фейсбуці.

«За військово-обліковою спеціальністю я снайпер. А Давид якраз і уразив Голіафа з далекої відстані», – пояснює пан Геннадій, який нині є виконувачем обов’язків командира стрілецької роти.

А невдовзі до тієї самої роти «мобілізувався» й чистокровний бельгійський вівчар Мерлін (цю породу ще називають малінуа).

«Сам пристав до нашого підрозділу, сам вибрав хазяїна, який буде ним опікуватися. Як ви вже, напевно, здогадалися – мене… Отепер ми з ним службу тарабанимо разом», – жартівливо розповідає Давид.

Читати ще: Директор школи з Волині змінив шкільні класи на окопи

Тим часом Мерлін від Геннадія В’ячеславовича не відходить ані на крок. Якщо офіцер їде на якусь позицію – пес першим застрибує в автівку.

А ще цей вівчар є знаним співаком! Варто комусь почати щось тихцем наспівувати – Мерлін відразу підхоплює.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 0

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus