USD 39.55 39.84
  • USD 39.55 39.84
  • EUR 39.65 40.00
  • PLN 9.75 9.90

Директор школи з Волині змінив шкільні класи на окопи

14 Жовтня 2022 10:17
Вісім років тому керівник гімназії села Великий Обзир на Камінь-Каширщині Юрій Босак уже воював.

Йому пощастило вижити у пеклі Дебальцівського котла. Тепер досвідчений педагог знову одягнув військову форму і добровільно пішов боронити рідну землю від російських окупантів, пише газета «Волинь».

Одразу після повномасштабного вторгнення росії чоловік взявся з військовим квитком у руках «штурмувати» військкомат. Невдовзі відбув на місце служби – берегти кордони України. У родині його рішення підтримали.

Читати ще: Зі школи до війська пішли мало не всі педагоги-чоловіки, – боєць 100 бригади ТРО на Волині

А доки тато захищає Україну зі зброєю в руках, його син, також Юрій, підтримує українських військових у власний спосіб: інженер-конструктор за освітою, він налагодив виробництво хвостовиків для «вогів» (гранатометних боєприпасів) – друкує на 3D-принтері пластикові деталі – стабілізатори, якими наші кмітливі хлопці модернізують гранати у дуже точну та смертоносну зброю.

Завдяки таланту Босака-молодшого подарунки рашистам доправляють точно за адресою. Зокрема ефективно ними нищили русню на харківському напрямку.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 0

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus