USD 39.65 39.97
  • USD 39.65 39.97
  • EUR 39.85 40.10
  • PLN 9.90 10.15

Грузія з 1 грудня вводить ковідні паспорти для громадян і туристів

8 Листопада 2021 15:51
Грузія з 1 грудня запроваджує систему «зелених перепусток» для відвідування низки об’єктів, таких як заклади харчування та розважальні центри.

Про це повідомив прем’єр-міністр Іраклій Гарібашвілі за підсумками засідання міжвідомчої координаційної ради у понеділок, пише «Європейська правда» з посиланням на «Ехо Кавказу».

За його словами, «зелений статус» отримають повністю вакциновані громадяни; ті, хто перехворів на коронавірус; люди, які здали ПЛР-тест за останні 72 години або швидкий тест на антиген за останні 24 години.

«З 1 грудня громадяни матимуть змогу відвідувати різні об’єкти лише за принципом «зеленого паспорта». Йдеться про об’єкти харчування, розважальні центри, розважальні об’єкти, кінотеатри, оперні театри, музеї, концертні зали, казино тощо», – наголосив Гарібашвілі.

За його словами, повний список об’єктів буде опубліковано додатково.

Вимога щодо «зеленого паспорта» поширюватиметься на мешканців Грузії та туристів віком від 18 років.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 0

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus