USD 38.80 39.10
  • USD 38.80 39.10
  • EUR 38.80 39.20
  • PLN 9.80 9.97

Гумористи з «Дизель Шоу» виступлять у Луцьку

27 Березня 2023 16:06
Лучан та гостей міста запрошують на виступ популярного гумористичного проєкту «Дизель Шоу» із програмою «Буде весна».

«Яскраві артисти із задоволенням подарують вам кілька годин легкого відпочинку. Адже саме цього всім нам зараз так не вистачає.

Попередню весну в українців нахабно вкрали загарбники. Але за допомогою своєї потужної зброї – гумору – команда «Дизель Шоу» точно зможе відвоювати всі втрачені емоції та повернути їх із надлишком кожному українцеві!

У новій програмі – несподівані образи, яскраві продовження знайомих історій, виступи запрошених акторів. І, як завжди, на сцені – неймовірні Єгор Крутоголов, Вікторія Булітко, Олександр Бережок, Яна Глущенко, Євген Сморігін, Євген Гашенко, Юлія Мотрук та Дмитро Танкович», – зазначають організатори.

Концерти відбудуться 28 березня о 17:00 та 19:30 на підтримку ЗСУ.

Квитки вже в продажу.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 0

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus