USD 39.50 39.90
  • USD 39.50 39.90
  • EUR 39.75 40.00
  • PLN 9.76 9.94

«Motanka»: рокери привітали лучан з Великоднем

9 Квітня 2018 23:00
Впродовж дня у центрі Луцька розважали фольклорні колективи з Волині та Польщі, а під кінець фестивального дня, аби привітати лучан з Великоднем, на сцену вийшов гурт «Motanka».

Виступ відбувся 9 квітня в рамках етно-фестивалю «Великдень у Луцьку».

Хоч впродовж цілого дня фестивалю біля сцени завжди гуртувався натовп, але на виступ рокерів публіка заповнила чи не увесь Театральний майдан. Перед виступом сцену прикрасили ляльками-мотанками, глиняними іграшками та дідухами.

Впродовж виступу рокери зіграли як важкі композиції, під які лучани відривалися на повну, не стримуючи емоцій, так і ліричні пісні, що змушували затихнути та вслухатися в кожен звук.

Лучани не втомлювалися отримувати привітання з Великоднем у вигляді чергової пісні, тож під кінець виступу попросили гурт на біс. Виконавши ще одну пісню, рокери зробили селфі з багаточисельною юрбою.

Довідково: Гурт MOTANKA розпочав свою діяльність у Луцьку, а продовжив розвиток у Берліні, де музиканти брали участь у різних конкурсах, до прикладу таких, як «Emergenza», «SPH» та «Dittrock». Гурт поєднує українські мотиви та автентичні музичні інструменти з сучасним звучанням, що робить музику незвично мелодійною та унікальною.

Фото Олександр Зелінський
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 0

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus