USD 39.35 39.65
  • USD 39.35 39.65
  • EUR 39.57 39.70
  • PLN 9.80 10.00

Гузь присвоює собі чужі здобутки?

28 Листопада 2011 11:34
Голова ОДА Борис Клімчук відвідає Смідинську школу, що у Старовижівському районі, аби особисто проконтролювати перебіг реконструкції цього об’єкта.
Про це він повідомив під час оперативної наради в ОДА, 28 листопада.

Губернатор нагадав, що цього року на добудову школи у Смідині уряд виділив 2,5 мільйона гривень. «Спочатку нам Азаров обіцяв більшу суму, 4 мільйони. Потім ми порахували, подивились і подумали: ну для чого? Тому порахували ще раз, вийшла сума 2,5 мільйона», - зауважив Клімчук.

Водночас посадовець переконаний - депутат Ігор Гузь намагається безпідставно переконати громаду, що школу у Смідині почали реконструювати лише завдяки його зусиллям. «Це наш юний друг – Гузь. Якби синок розумів, шо це таке і де воно береться, я б запитав би: «Шо ти за 5 років попередні там…? Гнилої кірпичини звідти не виніс». Це так. Про будівельників. Великих будівничих, які можуть запит надіслати», - заявив губернатор.

Зауважимо, що на офіційному сайті депутата Ігоря Гузя йдеться про те, що питання ремонту школи зрушилось із «мертвої» точки лише після неодноразових звернень обранця громади до керівництва обласної ради та обласної державної адміністрації та після залучення до цієї проблеми телеканалів «Інтер» та «ICTV».
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 42
Фронтмен Показати IP 28 Листопада 2011 11:59
Школа з 1950 року. Валився дах, з другого поверху на дітей падала штукатурка і навіть цілі куски дерева. Не було нормального спортзалу і всім було плювати на це. Гузь став депутатом по тому округу і тричі піднімав це питання на сесії, допоміг послати туди знімальні групи Інтеру та ICTV і влада почула. Почали щось робити, то чи це не заслуга депутата який привернув до цієї проблеми увагу і заставив владу зреагувати? А Клімчуку стрьомно, не дай боже там Гузь депутатом ВР стане. ... ... .
Комсомол Луцького району до Фронтмен Показати IP 28 Листопада 2011 17:00
Увагу привернув. А БП - гроші знайшов. Я тобі увагу можу кожні 30 хв на всякі проблеми звертати, і що? І канали знімуть, і кіно покажуть, а грошей якщо не дадуть - то і ні хрена не буде.
зе бест Показати IP 28 Листопада 2011 12:11
А мо, навпаки було: почув хлопчина, що збираються ремонтувати, та й в догоночку запитів насував? Мовляв, отакий от, я!
Питання Клімчуку Показати IP 28 Листопада 2011 12:24
А чого ж Клімчук запрацював по Смідину тільки після того як Гузь привіз туди національне телебачення? А до цього Боря про школу і не згадував
баба Маланка Показати IP 28 Листопада 2011 12:28
Панове, читайте "Кайдашеву сімю" Нечуя-Левицького. Там знайдете, як Лаврін і Карпо сварились за грушу, аж доки вона не всохла, тоді й помирились. Але тут інший випадок. Тут в ролі груші виступає солодкий образ влади. А зі сторони це виглядає, як баба Параска і баба Палажка. Тільки ще треба зняти штани і показати один одному дупи.
фе клімчуку Показати IP 28 Листопада 2011 13:45
негарно депутата облради, очільника осередку партії і опонента називати "СИНКОМ" ... Поваги таке звертання голові облдержадміністрації не додає...
базарник Показати IP 28 Листопада 2011 13:51
А Гузь що небудь і десь-колись толкове зробив? Балаболка його треба називати, а не синком.
Бомба Показати IP 28 Листопада 2011 13:55
Шановні депутати, ви довели народ до того, що вам уже ніхто не вірить яку б ви справу не зробили. Можна ж було посто без піару сказати - ми цю школу відремонтували разом. Або краще робіть добрі справи мовчки. А то старий царь почав повчати принца розуму. В одного розум уже з голови вивітрюється, а у іншого цей вітер в голові бушує.
Любі свині Показати IP 28 Листопада 2011 14:27
Прикольно коли БП сказав - " він жодної цеглини гнилої звідти не виніс"... Не вкрав в смислі? БП навчи синка виносити з держ. майна!!! По цеглині і все буде в ажурі.
Свічадо Показати IP 28 Листопада 2011 14:44
Люди добрі скажіть мені, що той долб...б Гузь зробив окрім галасу у нікуди??? Він бреше день і ніч, тому за 5 років змінив 6 партій та зрадив стільки люду, шо Іуда відпочіває. Скоро йому буде амба. Це злодій він вкрав у громади міста майже 200000 гривень за те що НЕЗАКОННО займає приміщення. Йому ще наглості хватає в середу пікетувати міськраду аби йому це приміщення подарували. Цинізму аж через край. Браття українці на вили цю потвору!!!
Свічадо до Свічадо Показати IP 28 Листопада 2011 15:08
да-да Гузя на вила, а Януковича і його дружка Клімчука не чіпайте. Вони хароші. Вони партій не міняють, просто тупо дерибанять бюджет
Свічадо до Свічадо Показати IP 28 Листопада 2011 15:14
Не треба перебрехувати! Гузь г...!!!!! Йому до Клімчука ніколи не досягти...
ГУЗЬ. Показати IP 28 Листопада 2011 15:23
Відчепіться від мене, я БРЕШУ бо це сімейна традиція.Слава Україні але спочатку Комсомолу Луцького району!!!!
Гоголь. Показати IP 28 Листопада 2011 15:33
Вечера на хуторе близь Диканьки -. . Это мой Миколенька все корабли и пароходы придумал.Это он самому императору править помогает. . . О "гузях" писал и великий поэт!!!!
Комсомол Луцького району Показати IP 28 Листопада 2011 15:46
Слава пацанчик чьоткий. Йому уважуха. БП тоже чьоткий пацанчик. Реальний. Гузь - перша літера у призвищі явно не по феньшую, давно визначела його сутність. Йому би на Морозова змінити прізвище. Ми би його і прийняли у Комсомол Луцького району.
кпу. Показати IP 28 Листопада 2011 15:54
Такие как гр.гузь депутатами ВР не становятся.Предателей ни кто не уважает ни тех кого ни к кому . . .
Майєр Показати IP 28 Листопада 2011 16:17
Канановіч не п...и, бо вже смердить за три кілометри. Ти захищаєш Клімчука? То так і скажи.
Гузька Показати IP 28 Листопада 2011 17:36
Гузі, Гузі-ГА,Га,Га.Їсти хочеш-да,да,да.Бабкі любиш-дай,дай,дай.Гузя,гузя-ТАК,ТАК,ТАК.Партій хочеш-наливай І новий майдан збирай.Всі тікайте за кордон бо хоче влади волинський г---н!
да Показати IP 28 Листопада 2011 17:53
памятаю, як на сесії (якщо не помиляюся, на початку року)БП заявляв, що стара школа в Смідині - це проблеми сільської і районної влади, а область тут ні до чого. А коли телебачення показало Смідин на всю Україну, то БП почав чухатися. Коли ж піщли гроші, то на кожній нараді кричить, що це не Гузь, а виконавча влада будує школу. Будує, але після того як Гузь підняв проблему.
111 Показати IP 28 Листопада 2011 19:00
підсумок - може й перебільшено вклад Гузя в процес онолення школи, але він його пришвидшив. Без гузя Клімчук не скоро дав би грошей, але він їх таки знайшов. так що треба травити опозицію і владу одне на одне і питати з обох. тоді толк буде.
Хатуль Мадан Показати IP 28 Листопада 2011 19:29
завжди було цікаво - от чому представники влади прикидуються робін гудами, виконуючи свої прямі обов'язки? це твоя робота, громадянин клімчук, дбати про освіту та все інше у волинській області, бо інакше якого милого ти там в адміністрації сидиш? гузь звичайно триндюк, але вереску з тією школою добре наробив, що аж боря так заметушився.
читач Показати IP 29 Листопада 2011 00:49
А я ніколи не голосуватиму за гузя бо він інтриган, кар'єрист, і просто зухвалий тип. Наші люди таких люблять, але є щось рвотне у його самопіарі. Ера Клімчука невпинно котиться донизу, сподіваюся, що ера гузів так і не розпочнеться. Йому, мабуть, вкрай незатишно зараз у Фронті змін. Структура під орудою Яценюка вирізняється рідким кидаловом, так що пацючара ускочив до бочки з такими ж пацюками.
зацікавлений до читач Показати IP 29 Листопада 2011 11:42
А хто, кого і коли кидав у фронті?
Комсомол Луцького району до зацікавлений Показати IP 29 Листопада 2011 12:00
Пиза - Ціхоцьку, а також інших довірливих членів, яки дупу рвали за ФЗ - а депутатами чомусь стали , Пиза, Кварцяний та Дмитрук. Останній, правда, зрозумів, що там для нього тільки гаяння часу в тій міський раді і склав мандат. Совість є у чоловіка, бачить, що реально нічого не зробити, то хочь людям не соромно дивитись в очі потім буде.
УНП до Комсомол Луцького району Показати IP 29 Листопада 2011 13:00
Комсомол за ціхоцьку!!!!))) оце так!!! Ціхоцька як співачка хороша але як політик - ніяка її амбіції і любов до грошей зашкалюють... правильно зробили, що не пустили її дальше.
+ Показати IP 29 Листопада 2011 09:31
респект читачу
деньги. Показати IP 29 Листопада 2011 11:06
Деньги на Украине-это тот факт который сильнее патриотизма,родины,родни т.д.И это радует!
OrestN Показати IP 29 Листопада 2011 12:15
нова провладна акція дескридитації опозиціонера?
читач Показати IP 29 Листопада 2011 12:47
Кидалово від початку сольної кар'єри Яценюка. На президентських виборах киданули доврених осіб, і секретарів окремих районних організацій. Ті люди, що проявляли колись інтерес до проекту зараз аналітики у всіляких ГО і дописувачі в ВН - їх також киданули, сказавши - попрацюємо побачимо: попрацювали - побачили.....На місцевих виборах не розрахувалися з членами дільничих комісій. У Києві - працівники центрального штабу самі повтікали через інтриги коло "тіла" Яценюка. Зараз Гузь підсиджує Пизу, що служив вірою і правдою від самого початку головному фронтовику. А про ради й депутатів в них взагалі нема що говорити. В облраді депутати, здійснюють самостійну політику: Столяр,Кравчук, Кошельник, а по райрадах - взагалі, певно, завал. І після цього як не підтримати влучне російською "Фронт измен".
ФЗ до читач Показати IP 29 Листопада 2011 13:36
ті що колись проявляли інтерес просто хотіли зрубати бабла... і коли не вистачило в Сєні грошей на останню зарплату обурились і голосно гримнули дверима... отакі віддані прихильники.
Вася Показати IP 29 Листопада 2011 12:53
Апазіціонєр - хоче корита, через що штовхає старшого хряка у бік, - підсунься, мовляв, і я почавкаю. А їм обом місце у мясному цеху: якщо вимочити у оцті і притрусити червоним перцем - ковбаса вийде.
Хатуль Мадан до Вася Показати IP 29 Листопада 2011 15:54
"з часником та галушками - зашибісь буде!"
Ветеран збройних сил УРСР Показати IP 29 Листопада 2011 13:21
А не кидала Яценюк, когда изберателям сначала про национальную идею говорит, потом становится ярым евразастом, и хочет, вдумайтесь, присоэдинить Росию к Украине? ну не маразм? Там были Путинские деньги - факт! И янукович помагал - чтобы раздробить електорат опозиции! Теперь - Сеня подбирает команду для нового кидалова - апазиционэр плачется, что регионы пенсионеров обидели, а не он ли говорил в своей передвыборной программе в 2010году про повышение пенсионного возраста? Не он ли хотел возрождения латифундий через "крупнотоварное производство" земельных олигархов? Но сегодня он уже против скупки земли денежными мешками. Сегодня апазиционэр хочет объединяться, и притягивает к себе как магнитом Мартыненка, Оробец, Князевича, а на местном уровне гузей и проч. флюгеров, которые не "торгуют совестью" ибо в их ее просто нет.
Не всіх ... війна побила! до Ветеран збройних сил УРСР Показати IP 29 Листопада 2011 14:10
Ветеран видно кантужений. Яке приєднання Росії до України??? Хоч одненьку ссилку кинь.
не всім побитим від 911 до Не всіх ... війна побила! Показати IP 29 Листопада 2011 23:44
Дурак читай правила сайту, друк ссилок на сайті забороняється. А їх є досить багато на тему Яценюк-Росія. Повір.
партизан Показати IP 29 Листопада 2011 16:50
Справді, в ветерана важка контузія!
Здрасте Показати IP 29 Листопада 2011 17:33
...Гнилої кірпичини звідти не виніс»,а Бариска землю без виноса хапанув.
Ветеран збройних сил УРСР писакам з ФЗ Показати IP 29 Листопада 2011 17:50
Для тех, кого на войне и бить не надо - уже долбанутые. http://president2010.info/ua/page/29 "Нам потрібно навчитися самим приєднувати, а не лише приєднуватися. Необхідність проведення загальної модернізації – не унікальна характеристика нашої держави. Такі самі проблеми є і в інших країн Східноєвропейського простору: Азербайджану, Білорусі, Вірменії, Грузії, Казахстану, Молдови, Росії. Україні як суверенній державі необхідно взяти на себе ініціативу й відповідальність за нову інтеграцію. Київ має повернути собі роль центру та лідера східноєвропейської цивілізації. Як основу для інтеграції ми повинні запропонувати новий Східноєвропейський проект, який на старті включатиме чотири спільні політики: 1. Спільна політика у сфері енергетики та енергетичної безпеки. 2. Спільна політика у сфері транспорту та зв'язку. 3. Спільна політика у сфері виробництва продовольства і участі на світових продовольчих ринках. 4. Спільний розвиток науки, індустрії високих технологій, авіаційної й космічної галузей. Спільна політика у сфері модернізації військової промисловості та участі на світових ринках озброєнь. Країни Східної Європи мають бути об'єднані не організаційними й адміністративними формами, а загальними цілями і спільною діяльністю. Київ може й повинен стати автором і лідером Східноєвропейського проекту інтеграції".
Нзар до Ветеран збройних сил УРСР писакам з ФЗ Показати IP 29 Листопада 2011 20:30
А все таки ветеран контужений...)
Жжош, кросавчег! Яйценюк - це те саме, що Ющ, Яник, або Йуля. Тільки під іншою палітуркою.
Теж ветеран Показати IP 30 Листопада 2011 09:37
Ти їм хоч плюй у очі, а вони - кажуть дощ йде. Неповага до ветеранів - власна безпорадність, і нахабна тупість.
Я Показати IP 3 Грудня 2011 20:17
Гузь построй мне гараж!!!

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus