USD 39.60 39.90
  • USD 39.60 39.90
  • EUR 39.65 39.90
  • PLN 9.72 9.85

Як колядували у Луцькому ЦУМі. ФОТО

14 Січня 2013 10:33
Молодіжний відділ Волинської єпархії УПЦ та архієрейський хор луцького Храму Всіх святих землі Волинської влаштував різдвяний флеш-моб у Луцькому ЦУМі.

Флеш-моб влаштували ввечері 13 січня, - повідомляє «Волинська правда».

Учасники дійства виконали декілька колядок та щедрівок, що викликало позитивний настрій у працівників та відвідувачів цього торговельного закладу.




«Ми вже проводили торік такий подібний захід у ТЦ «Там Там» і надалі будемо продовжувати такі акції. Адже це – чергова нагода поділитись різдвяною радістю, прославити Новонародженого Христа-Спасителя, та й привітати лучан із Новим Роком. Приємно, що православна молодь Луцька із задоволенням проводить такі заходи», – зазначив голова молодіжного відділу Волинської єпархії УПЦ священик Сергій Новак.



«Це – відродження нашої духовності», - додала керівник архієрейського хору Храму Всіх святих землі Волинської Луцька Марія Вислоцька.

Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 14
Студент Показати IP 14 Січня 2013 11:46
Чому московські церкви так бояться свого московського походження. Як відомо, спочатку хрестили на Русі людей із Києва, а нашим москальським попам пахне Москва. знають, де можна поживитися і посилають на зарробіткі в найбільш грошовиті місця. Чого не піти і не привітати зі святами діток у дитбудинках, садочках, школах. Ні, їм гроші подавай і ще й побільше. Їхали б у Москву із Ніфонтом, хай Кирил їм свої кишені потрусить.
Божидарнік до Студент Показати IP 14 Січня 2013 14:16
Ти чому пари пропускаєш?Написав хню,що на голову не налазить.
Працюючий до Студент Показати IP 15 Січня 2013 09:29
щеб би, розумнику давав би дітям стільки ж як церкви (я кажу не лише про МП, а про всіх)
Чеширский Кот Показати IP 14 Січня 2013 12:53
Интересно, а "молодіжний відділ Волинської єпархії УПЦ та архієрейський хор луцького Храму Всіх святих землі Волинської" знает, что они "влаштували різдвяний флеш-моб"?
Аноним до Чеширский Кот Показати IP 15 Січня 2013 00:59
Коты, я вижу, думать не умеют....вопросы у вас, конечно, ооооочень интересные
Чеширский Кот до Аноним Показати IP 15 Січня 2013 16:10
"Умеющий слышать - да услышит. Умеющий видеть - да увидит. Умеющий чувствовать - ощутит."(с) А умеющий читать - поймет о чем речь. :))))))))))))
вікіпедія до Аноним Показати IP 15 Січня 2013 17:05
Флешмоб (також флеш моб і флеш-моб, англ. flash mob — «спалахуючий натовп», flash — спалах, mob — натовп) — це заздалегідь спланована масова акція, зазвичай організована через Інтернет або інші сучасні засоби комунікації, у якій велика кількість людей оперативно збирається у громадському місці, протягом декількох хвилин виконує заздалегідь узгоджені дії (сценарій), і потім швидко розходяться. Немає єдиної думки з приводу того, яка мета проведення флешмобів. Учасники того самого заходу можуть переслідувати різні цілі. Серед можливих варіантів — розвага, порушення повсякденного ходу життя, справити враження на навколишніх, відчуття причетності до спільної справи, самоствердження (випробувати себе: «Чи зможу я це зробити на людях?»), спроба одержати гострі відчуття. Ідеологія класичного флешмоба дотримується девізу «Флешмоб поза релігією, поза політикою, поза економікою». Рух флешмоба виходить із того, що у флешмоб-акцій є типові правила. Найважливіші їхні пункти: Начебто спонтанне дійство. Заборона збиратися або привертати увагу на місці до акції, одночасний початок і закінчення акції її учасниками. Після акції потрібно миттєво зникати з місця дії в різні сторони, і робити вигляд начебто ні чого й не було. Сценарій повинен привносити абсурдність у те, що відбувається. Жорстке дотримання сценарію. Не викликати агресивної реакції. Не порушувати законів і моральних засад, не показувати ніяких політичних поглядів. Флешмоб-акції, що не дотримуються цього вже будуть екстрім-мобом або політ-мобом. і що спільного у флешмобу з заходом, описаним у новині, "ооооочень" думаючий Аноніме?
Чеширский Кот до вікіпедія Показати IP 15 Січня 2013 19:55
Умница.+100 :)))))))))))))))))
Дима Коляденко Показати IP 14 Січня 2013 17:50
Чеширский Кот +++250
Лучанка Показати IP 15 Січня 2013 01:09
А нам дуже сподобалось. Неочікувано було все і гарно. Йшли з сім'єю по ЦУМі, і тут хор. Співають вони прекрасно. Не раз про них вже чула, і лише гарні відгуки. Дай, Боже, їм здоров'я та щастя!!!
Хі-хі Показати IP 15 Січня 2013 10:39
Даремно ви так, пане Студенте, Марія Олексіївна направду світла, талановита людина. Зараз рідко можна зустріти настільки порядну особистість. В ній дивно переплетена простота і скромність. Якось так склалося, що нас поділили на різні конфесії, патріархати, партії і ми забули основне, що є дітьми своєї землі. І було б дуже класно, щоб ходили щедрували по місту і прихожани Київського Патріархату, і греко-католики, і римо-католики, і хор депутатів. Повірте, від того ми тільки б виграли
цікавий Показати IP 15 Січня 2013 14:18
Цікаво, скільки Клімчук за свята наколядував?
Олександр Показати IP 16 Січня 2013 09:25
По-перше, студенте: що означає "бояться свого московського походження"? УПЦ - юридична назва, як і УПЦ КП, а назви УПЦ МП нема. Учись, студент. По-друге, причому, дурню, тут гроші??? Ти десь тут чув про гроші? Це різдвяна акція для людей, а ЦУМ - тому що там людно. Знаєш, той самий молодіжний відділ уже стільки разів бував у лікарнях, геріатричних будинках і т.п., що й порахувати важко. А через кілька днів "мокальська церква" знову збере понад 200 тисяч гривень для сиріт Волині і роздасть їх сиротинцям області. А ось УПЦ КП такої акції зробити не може чомусь. А ти що знаєш??? Тобі втовкли у голову, що це московська церква, яка лише те й робить, що Україну розвалює, а ти й віриш. А "Чеширському коту" скажу, що вони добре знали, що таке флеш-моб. Минулого року така акція, наприклад, влаштовувалася у Там-Там.
Ляна Показати IP 17 Січня 2013 16:54
А що те чудо - вискочка там робить - Светка Мулько?

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus