USD 39.00 39.40
  • USD 39.00 39.40
  • EUR 39.25 39.50
  • PLN 9.76 9.94

Як у Луцькому зоопарку пережили зливу. ФОТО

31 Липня 2013 09:48
Від дощу 30 липня потерпали не лише у самому місті. Добряче залило і наш зоопарк. Синоптики кажуть - тільки за півтори години випало більше місячної норми опадів. Земля уже не могла вбирати таку кількість води. Калюжі по коліна були біля вольєрів левів, вепрів та вовків. Вітер ламав гілки старих дерев і молоді деревця, інформують у мережі Facebook.

Із літніх вольєрів довелося евакуювати курей, курчат і павичів. Залишили там лише наше гусенятко. Боня всівся посеред великої калюжі і видно, що почувався досить комфортно. Так само, як і всі наші водоплавні – лебеді, гуси та качки.

Від дощу по хатинках заховалися віслюкі та лами. Молода пара ведмедів – Ваня і Марта взагалі солодко спали – кожен у своєму лігві. А старожили Міша і Маша разом зі своїми ведмежатами, навпаки, пильнували.

Ця погода клишоногим очевидно до душі. Від тридцятиградусної спеки, що спостерігається останніми днями, ведмеді страждають найбільше від усіх зоопарківських мешканців.













Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 1
ViNaPa Показати IP 31 Липня 2013 17:23
де тут вода?

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus