USD 39.00 39.40
  • USD 39.00 39.40
  • EUR 39.25 39.50
  • PLN 9.76 9.94

«Євроолімпіада» підкорилася учню школи №25. ФОТО

5 Травня 2012 18:19
Участь у «Європейській олімпіаді», яку традиційно в Луцьку проводять до Дня Європи, взяло 34 учні з навчальних закладів обласного центру Волині та гості з польських міст: Замость, Жешув та Люблін.
Нагородження переможців наукового змагання відбулося 5 травня у парку імені Лесі Українки.
Як розповіла ведуча дійства, завдання були написані англійською мовою. «Тож учасникам олімпіади довелося продемонструвати не лише рівень знань про Європу та Євросоюз», ‒ зауважила вона.

Всі, хто брав участь в «Євроолімпіаді», отримали подарунки від Генерального консульства Республіки Польща в Луцьку та Луцької міської ради.


А Владиславу Більцю зі школи №20, який посів 3 місце, презентували флеш-карту з об’ємом пам’яті 32 гігабайти, Мачею Момоту із Замості за 2 місце ‒ DVD-плеєр.


Переможець наукового змагу Андрій Савчук отримав електронну книгу. Схвильований юнак сказав, що його навчальний заклад – найкращий в Луцьку та подякував вчителям і батькам.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 5
DMK Показати IP 6 Травня 2012 00:11
Молодці. Є ще молодь талановита, а не тупорилі малолєтки, резиденти місцевих бикотек та забігайлівок
Мягенька Показати IP 6 Травня 2012 19:21
Молодець переможець!!!! Молодець рідна школа!!!)))
глядач Показати IP 6 Травня 2012 21:16
а чому, скажіть, не можна написати про те, хто надав ці подарунки?????? Та якби не спонсори, то не було б ніякої Олімпіади! місто повинно знати про бізнес,який підтримує такі заходи. Всі подарунки для учасників Олімпіади: всім навушники, двд і електронну книгу надала ТМ мінеральна вода "Червона калина"! мені здається, що це немало. Чому не можна про це всім розказати???? бо це реклама? але якщо про спонсорів ніхто не буде писати, то вони і підтримувати нічого не будуть.
"Глядачу" з Червоної калини Показати IP 7 Травня 2012 08:39
Чомусь інші представники бізнесу, які вже декілька років поспіль спонсорують всіх учасників Євробачення морозивом і т.д. не намагаються виставити себе напоказ. Зараз власнику попереднього коменту мало би стати соромно. (Хоча це навряд). Не було б ЧК, була б інша фірма, яка б проспонсорувала цей захід. І навіть якби призи були меншими, - захід всеодно б відбувся!!! Так як це було, скажімо, років 5 тому.
Дмитро Показати IP 15 Травня 2012 12:02
Андрій - КОЗАК!!! Показав тим гімназівцям, що в місті крім них, є ще і учні звичайних шкіл, які мають "голову на плечах"!!!! Випускник ЗОШ №25

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus