USD 39.50 39.80
  • USD 39.50 39.80
  • EUR 39.73 40.00
  • PLN 9.76 9.92

Ігор Палиця про подвійне громадянство. Коротко

24 Травня 2017 16:46
Депутатський запит із вимогою перевірити, чи, бува, немає подвійного громадянства у голови Волинської облради Ігоря Палиці озвучила нардеп Тетяна Чорновол. Одразу ж його підписав та скерував до керівника СБУ голова Верховної Ради Андрій Парубій.
Новина із згадками про загрозу національній безпеці та пряму небезпеку для Української держави розлетілася волинськими ЗМІ, утім жодне з них не опублікувало коментаря самого посадовця.

У відповідь на звернення Інформаційного агентства Волинські Новини Ігор Палиця заявив, що сам із нетерпінням чекає відповіді СБУ та сподівається, що вона буде оприлюднена в ЗМІ так само оперативно, як і запит пані Чорновол.

Так, 19 травня у своєму зверненні народний депутат наголосила: «Попри те, що згідно з Конституцією подвійне громадянство в Україні заборонене, така практика досить поширена, особливо серед високопосадовців. Громадянство для людини зокрема, а посадової особи в тому числі, має принципове значення, оскільки визначає її політичний та соціальний статуси».


ЗМІ, з її слів, поширюють все більше інформації про наявність подвійного громадянства Ігоря Палиці. Водночас слова Чорновол завжди вирізнялися своєю неоднозначністю та часто викликали обурення, а подекуди й іронію у громадськості.

Зокрема нещодавно вона вимагала припинити блокаду торгівлі з окупантом, називала ветеранів АТО путінськими прихвостнями та іншими образливими словами. Тоді пані Чорновол, яка приїхала на зустріч з учасниками блокади ОРДЛО, закидали яйцями, та відправилили назад із ганьбою.

Варто зауважити, політична сила УКРОП, членом президії політради якої, власне, є Ігор Палиця, виступає за підтримку блокади.

Неоднозначними є не лише слова та звернення народної депутатки, а й її поведінка. Пригадаємо, 15 червня 2015 року Тетяна Чорновол в Миронівці Київської області увірвалась в офіс компанії ОО «Надрагеоцентр», побила секретарку і намагалась винести документи організації. За фактом пригоди було відкрито кримінальне провадження за ч.1 статті 125 Кримінального кодексу України «Умисне нанесення легкого тілесного ушкодження». "Звичайний робочий понеділок, до нашого офісу вривається народний депутат Тетяна Чорновол, починає кричати, нападає на нас, фактично викрадає документи. Поводить себе по-хуліганськи та психічно неврівноважено", - коментувала тодішні події працівниця підприємства Євгенія Гериханова.

Облетіло ЗМІ і повідомлення про те, що Тетяна Чорновол намагалася підкупити відомого Сашка Білого. Лідер Правого сектору в Рівному заявив, що до Білого приїздила нардеп та пропонувала йому 20 тисяч доларів в обмін на його від’їзд.

“Він не погодився, а потім вона телефонувала мені і пропонувала зустріч з нардепом Сергієм Пашинським, я сказав про це Саші, але він відмовився від зустрічі”, - заявив він. Сама Чорновол підтверджує те, що дійсно приїздила до Музичка, мовляв, хотіла його врятувати.

Список того, як відризнилася та, скажімо так, яскраво проявила себе пані Чорновол можна продовжувати, утім не варто забувати: неодноразово писалося про те, що Чорновол з підліткового віку стоїть на обліку в психіатра з діагнозом «Синдром гіперактивності з ознаками шизоафективного розладу змішаного типу».

Пригадаємо, в одній із акцій «Україна без Кучми» на знак протесту проти ув’язнення членів УНА-УНСО разом із подругою теперішня депутатка прикувала себе до рейок на залізничній станції в Києві. І попри те, що відому опубліковану раніше довідку з психлікарні багато експертів називають фейком, велика частина чиновників воліє взагалі не мати з Чорновол справи, тільки б та не приковувала себе і не нападала з кулаками.

Водночас, повертаючися до озвученого нардепом запиту 19 травня, зауважимо: Голова Верховної Ради Андрій Парубій одразу ж підписав та скерував відповідний запит нардепа Тетяни Чорновол до СБУ. Також він просив надати відповідь автору звернення та Верховній Раді України у встановлений законодавством термін — 15 днів.

.


Зрештою, лишається сподіватися, що психологічні розлади представників ВР не завадять обранцям громади спрямовувати свою енергію на питання, вирішення яких ладне зробити життя укранців кращим, а не на голослівні популістичні запити, відповідь на які часто є очевидною.

Как Пашинский, Чорновол и Ко «взули» армию
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 16
Громадянин Показати IP 24 Травня 2017 17:26
Відповідь типу "сама дура". З "короткої відповіді" Палиці я так і не зрозумів: є в нього друге громадянство, чи ні.
Білокінь Показати IP 24 Травня 2017 17:41
А чому пані Чорновіл цікавиться подвійним громадянством тільки однієї особи? Їй що -ВР мало?
Рябослон до Білокінь Показати IP 24 Травня 2017 20:18
Правильно, геть руки від нашого шановного пана голови. Хоче мати кілька громадянств - хай собі має, не шкода.
Правдоруб Показати IP 24 Травня 2017 18:11
То де коротко, є чи нема подвійного громадянства
Свій Показати IP 24 Травня 2017 18:46
А мені геть однаково, хоть 10 громадянств. Від того особисто мені - ні краще, ні гірше жити не стане. І кожен другий громадянин ще якоїсь країни.
555 Показати IP 24 Травня 2017 19:13
Йо..нута баба...
Ніцо до 555 Показати IP 25 Травня 2017 16:42
а яке воно страхолюдисько
Обличчя Майдану до Ніцо Показати IP 25 Травня 2017 20:58
Як на мене, то чарiвна...
Я не чорновол Показати IP 24 Травня 2017 19:57
А я не поважаючорноволпашинського і що не жити?
Тю Показати IP 24 Травня 2017 20:54
Хтось неуважно слухав інтерв'ю Ігоря Петровича (
КЛАВА Показати IP 24 Травня 2017 21:12
В нєї голова відбита видно без довідки ... А Палиця якщо і має , то хай себе має , він единий зараз з політиків верхнього єшелону серед Волинських вуйок викликає повагу і щось робить конкретне. Хай передушить цю мафію яка заср...ла повітря у Луцьку , вирішить питання зі стабільною подачою гарячої води і призначить на ключові посади в області і місці Луцьку молоду поросль, може щось почне змінюватися...Тоді хай має громадянство хоч усього світу !!!
111 Показати IP 24 Травня 2017 23:17
Що за українська завість. Та Чорновіл як справжня українська рапуха
ВОВК Показати IP 24 Травня 2017 23:18
баба явно підірвалась з дурки. ШКУРА СХОЖА НА ІМБІЦИЛ.
лола Показати IP 25 Травня 2017 00:58
Це діагноз.
Гєша Показати IP 25 Травня 2017 01:30
2018 рік.Т.Чорновіл вривається в псіхушку в Олиці і вимагає звільнити свій електорат.
Барбара до Гєша Показати IP 26 Травня 2017 13:48
Вона Чорновол. а не Чорновіл. забагато честі...

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus