USD 39.60 39.90
  • USD 39.60 39.90
  • EUR 39.73 40.00
  • PLN 9.76 9.92

Тетяну Чорновол закидали яйцями за заклики припинити блокаду ОРДЛО

6 Березня 2017 21:44
Нардепа Тетяну Чорновол, яка приїхала на зустріч з учасниками блокади ОРДЛО, закидали яйцями.

Про це у Фейсбуці написала журналістка Вікторія Мамотюк.

"Народна депутатка Тетяна Чорновол знаючи, що справжні чоловіки не вдарять жінку, приїхала до учасників блокади торгівлі з окупантами і влаштувала справжню провокацію.

Вона вимагала припинити блокаду, називала ветеранів АТО путінськими прихвостнями та іншими образливими словами. Схопила депутатка пару яєць в обличчя і поїхала з ганьбою", - йдеться в дописі.

ОБЕРЕЖНО! На відео - нецензурна лексика!
Нагадаємо, на Волині блокаду торгівлі з Донбасом підтримала Волинська обласна рада, низка міських та районних рад області. Однак напротивагу органам місцевого самоврядування у виконавчій вертикалі інші погляди. Зокрема, губернатор Волині висловився проти блокади «торгівлі на крові». Таку ж лінію «гне» і нардеп Ігор Лапін, заявляючи, що фізична блокада торгівлі з ОРДЛО спонукає до провокування силового сценарію. Мовляв, таким чином можна відрізати Україну від окупантів, або ж – від енергоносіїв. Натомість колишні бійці та ветерани АТО гостро відповіли нардепу на його звинувачення.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 5
Шкода Показати IP 6 Березня 2017 22:11
Що мало дали цій хворій підстилці Пашинського. Респект пацанам!
Рижков Показати IP 6 Березня 2017 22:12
А хай ще пі*ар Лапін туди поїде. Там ж усі проплачені, то хай і він заробить пару баксів
Доктор до Рижков Показати IP 6 Березня 2017 22:25
А Лапін із ними і був сьогодні. Із Чорновіл і Дзиндзьою.
полішукам Показати IP 7 Березня 2017 07:55
волинські патріоти коли ви в Ковелі зупините російські ешолони у себе під носом що ідуть на Ужгород з Бреста
Волинянин Неполіщуку до полішукам Показати IP 7 Березня 2017 08:27
Ви своїми безмозгими діями створюєте Україні імідж Сомалі або Науру. Які ви патріоти, ви ід*оти. Через такі беззаконня через місяць-два Україна втратить будь-яку підтримку цивілізованих держав і залишиться один на один з підступним ворогом який найбільше виграє політично від цих блокад. Економічні втрати від блокади приведуть нас до фінансового краху, в т.ч. до зменшення фінансування Армії. І розвяжуть руки Путіну і його сворі задіяти авіацію щоб зробити в Україні Алепо.

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus