USD 39.40 39.75
  • USD 39.40 39.75
  • EUR 39.60 40.00
  • PLN 9.80 9.95

Ігор Поліщук назвав кандидатів на посади старост у приєднаних до Луцька громадах

8 Грудня 2020 21:21
Міський голова Ігор Поліщук назвав кандидатів на посади старост сіл, що увійшли до Луцької об'єднаної громади.

Про це він розповів в інтерв’ю для видання «Сила правди».

На запитання журналіста про вибори старост, Ігор Поліщук сказав, що побував у всіх приєднаних громадах, поспілкувався з людьми і сформував для себе думку, кого б вони хотіли бачити старостою.

«Зі спілкування з людьми я сформував для себе думку, кого б вони хотіли бачити старостою. Наприклад, на старосту Заборольського округу я буду пропонувати колишнього голову ОТГ Валерія Боярського. На Боголюбський старостинський округ зараз ще ідуть консультації, але теж є авторитетні кандидатури», – сказав міський голова Ігор Поліщук.

«На Прилуцький старостинський округ я буду пропонувати колишнього голову Ківерцівської районної ради Олександра Гурського, який знає цю громаду і люди знають його. На старосту Жидичинського округу буду пропонувати попередню голову Галину Матвіюк», – додав він.

Зі слів міського голови Луцька, проблемним залишається Княгининівський старостинський округ. Мовляв, потенційний кандидат «повівся непорядно» у скандалі з виділенням земельних ділянок.

Читати також: Напередодні приєднання до Луцька, в Княгининку поночі роздавали землю депутатам та їхнім родичам

«Так. Тому ми більше не розглядаємо цю людину і зараз шукаємо альтернативи. Загалом будемо виходити із моральних та професійних якостей», – пояснив Ігор Поліщук.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 0

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus