USD 39.00 39.40
  • USD 39.00 39.40
  • EUR 39.25 39.50
  • PLN 9.76 9.94

Бюджет Луцька: на що перерозподілили 24 мільйони гривень

31 Травня 2017 12:49
Перевиконання бюджету Луцька дало можливість додатково виділити гроші на вирішення найнеобхідніших проблем у місті. Зокрема, це стосується покращення інфраструктури в освітній сфері, розширення ЦНАПу, та додаткові гроші на ремонт доріг і прибудинкових територій.

Про це йшлося під час пленарного засідання 24-ої сесії Луцької міської ради 31-го травня.

Зі слів директора департаменту фінансів та бюджету Луцької міської ради Лілії Єлової, відбувся перерозподіл 24 мільйонів гривень.

Про їхнє майбутнє використання розповів секретар Луцької міської ради, виконувач повноважень Луцького міського голови Ігор Поліщук.

«Ми передбачаємо 11,673 мільйона гривень на поточні та капітальні ремонтні роботи закладів освіти. Також вільні залишки перерозподіляємо в сумі 5,5 мільйона гривень на програму «70 на 30» для ОСББ. Це – найкраща підтримка для створення нових об’єднань. Цими грошима зможуть скористуватися більше 50 ОСББ.

Також передбачаємо додатково 5 мільйонів гривень на ремонт прибудинкових територій, ще 3 мільйона гривень - на ремонт доріг. Окрім цього, хочемо відкрити філію ЦНАПу в РАЦСі, оскільки нинішній став перенавантаженим. Ще передбачаємо гроші на капремонт жіночої консультації, адже там роками нічого не робилося. Відповідно передбачаємо 1,5 мільйона гривень. Відкрити оновлену консультацію плануємо восени. Передбачили й кошти на табір «Ровесник», де проведемо ремонт вбиралень і на ремонт будинку вчителя», - інформував Ігор Поліщук.

Окрім того, додав, що кошти з міської казни заклали й на впорядкування Центрального парку культури і відпочинку імені Лесі Українки. Там мають відновити меліоративні канали, закупити насос, який буде перекачувати воду, шоб вона не «цвіла» й встановлять нові лавки та вуличну сцену.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 1
я Показати IP 31 Травня 2017 15:12
Усі заклади освіти ремонтуються за кошти батьків (чи немалі кошти ми здаємо на ремонт у школи та дитячі садочки), краще б дороги поремонтували.

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus