USD 39.60 39.90
  • USD 39.60 39.90
  • EUR 39.73 40.00
  • PLN 9.75 9.94

Ігор Палиця розповів про політикантство Луцької міськради

2 Вересня 2013 17:41
Під час зустрічі із волинськими журналістами народний депутат України Ігор Палиця поділився своїми враженнями щодо роботи міської ради Луцька, а також розкритикував діяльність депутатського корпусу.

«Можливо, у них вибори вже почалися, чи ще не припинялися». (…), - заявив Ігор Петрович. Також засновник благодійного фонду «Фонд Ігоря Палиці – Новий Луцьк» розповів: «Я близько години розмовляв із міським головою Миколою Романюком. Торкнулися також теми спорів, які тривають навколо Завокзального ринку, зокрема між міською владою та облспоживспілкою. Остання, яка нині є повністю приватною структурою, приватизувала землю і керує нею. За землю орган сплачує до міського бюджету копійки. А люди віддають в облспоживспілку близько 20 мільйонів гривень у рік. Я вже два роки пропоную Миколі Ярославовичу, що треба цю землю повернути у власність міста, після попереднього обговорення і голосування».

Ігор Палиця наголосив на доцільності створення на ринку комунального підприємства, яке дало б певні знижки людям (10-15 %), котрі там працюють. Підприємці відчули б полегшення і не було б жодних конфліктів та скандалів. А щороку міський бюджет збагачувався на близько 20 мільйонів гривень. Ринок би продовжував роботу, а гроші ішли б на користь усього Луцька, а не однієї чи двох осіб із облспоживспілки. Проте, на думку народного депутата України, ці речі чомусь не робляться. Таке рішення не підтримують депутати міськради, а в судах справа програється.
«Тому політика – це те, що прикриває проблеми економіки. А необхідно почати з економіки і не залазити в політику», - резюмував Ігор Палиця.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 10
дєпутат Показати IP 2 Вересня 2013 17:49
Палиця в дечому правий якщо чесно.
лучанин Показати IP 2 Вересня 2013 18:00
земля ринку в оренді і є власністю громади міста!!!викуплена земля тільки "Караваном" і "Варшавським"...
луцьк до лучанин Показати IP 2 Вересня 2013 21:24
Да-да-да, покажіть лучанам акт на землю, хай тішаться. А десятки мільйонів тим часом йдуть куди треба...
Володя до луцьк Показати IP 2 Вересня 2013 21:49
НЕхочу і коментувати всерівно все що буде стосуватись зазначеного пана видалите... а говорити є про що...
...чех... Показати IP 2 Вересня 2013 21:59
....ну що, тоді, шашки наголо і вперед за орденами...)))
Сергій Осійчук Показати IP 3 Вересня 2013 11:42
ВН - можете подати запит в міську раду про більш детальну інфо? Хто власники, скільки платять місту, скільки збирають з підприємців. скільки платять податків, скільки людей працевлаштовано, яка середня з/пл і т.д.
СВС Показати IP 3 Вересня 2013 17:15
Палиця прав на 100%.Депутаты преследуют только свои личные цели,подыгрывая облспоживспилке,и конечно за определенную сумму.Продажные все,к какой бы партии они не относились.А споживспилка -это трутни , живущие за счет аренды,ничего не производя.
журналіст Показати IP 3 Вересня 2013 20:40
Облспоживспілка до 1991 року - це держава в державі (як залізниця, як міністерство оборони), зі своїми консервними, овочесушильними і залізобетонними заводами, транспортними підприємствами, проектними установами, заготконторами, ковбасними цехами, хлібопекарнями, цехами безалкогольних напоїв, тарними комбінатами, ресторанами, потужною мережею роздрібної торгівлі, міжрайбазами, на яких одягались обкомівці. А сьогодні - це жменька остапів бендерів-здирників, які хочуть на чужому хую в рай заїхати. Якби голова міста відстояв в судах ці ринки і забрав їх разом з землею в комунальну власність, то йому б ціни не було. А у 2015 році за нього б йшли на вибори, як до церкви.
Сергій Показати IP 3 Вересня 2013 22:42
Ну ось і виліз справжній замовник спроби рейдерського захоплення Варшавського ринкуЙ А ці нещастя-депутатики,що підгавкують тихенько,були на зустрічі? :)

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus