USD 39.75 40.10
  • USD 39.75 40.10
  • EUR 39.85 40.30
  • PLN 9.75 9.97

Ігоря Палицю звільнили з посади голови Волинської обласної ради

26 Липня 2019 11:15
Голова Волинської обласної ради Ігор Палиця достроково припинив повноваження депутата та звільнився з посади очільника ради у зв’язку з обранням народним депутатом.

Про це йшлося 26 липня під час засідання позачергової 24-ї сесії Волинської обласної ради.

Нагадаємо, засновник Фонду «Тільки разом», самовисуванець Ігор Палиця переміг на виборах у парламент від 22 округу (місто Луцьк). За його кандидатуру свій голос віддали 37,17 % лучан.

Як повідомив перший заступник голови ради Олександр Пирожик, нового голову ради, який замінить Ігоря Палицю на посаді, оберуть на таємному голосуванні.

Для проведення таємного голосування вже обрали лічильну комісію, яка слідкуватиме за ходом голосуванням і рахуватиме бюлетені. Так, головою лічильної комісії визначили депутата Віктора Радчука.

«Як ви знаєте, прийняття рішення про дострокове припинення повноважень депутата та звільнення з посади голови Волинської обласної ради Ігоря Палиці відбуватиметься шляхом таємного голосування… Запрошую всіх оперативно взяти участь у голосуванні», – сказав Олександр Пирожик.

Голова лічильної комісії Віктор Радчук повідомив, що загалом у таємному голосуванні взяли участь 56 депутатів.
За результатами голосування 54 депутати проголосували «за» звільнення Ігоря Палиці з посади голови ради, «проти» – 0, двоє депутатів утрималися.

Урешті проєкт рішення про дострокове припинення повноважень депутата та звільнення з посади голови Волинської обласної ради Ігоря Палиці підтримали 50 депутатів.

Відзначимо, що Ігоря Палиці не було в залі Волинської обласної ради. Як пояснив депутат Вячеслав Рубльов, він займається важливими справами в Києві.

«Він завжди працював на користь Волині і зараз продовжує цю роботу», – наголосив Вячеслав Рубльов.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 2
Всезнайко Показати IP 26 Липня 2019 11:31
Тільки не пирожика...
Анонім Показати IP 26 Липня 2019 12:52
Ну і животики!!

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus