USD 39.00 39.40
  • USD 39.00 39.40
  • EUR 39.25 39.70
  • PLN 9.76 9.95

Ігоря Поліщука обрали головою Волинського відділення Асоціації міст України

18 Грудня 2020 14:21
Луцького міського голову Ігоря Поліщука обрали головою Волинського регіонального відділення Асоціації міст України.

Про це повідомляють на сайті міської ради.

Це сталося під час засідання загальних зборів організації, на які завітав виконавчий директор АСУ Олександр Слобожан. З присутніми він поділився напрацюваннями Асоціації та розповів про її роль на Всеукраїнському рівні. Після чого привітав новообраного голову Волинського регіонального відділення АСУ.
Ігор Поліщук подякував Олександру Слобожану та колегам за довіру, зазначивши, що сьогодні час певної розгубленості та розбалансованості центральної влади: «Коли ми бачимо відсутність чіткого курсу розвитку нашої держави, то відповідальність і роль органів місцевого самоврядування зростає дуже сильно. Зростає і наша відповідальність, як лідерів громад, як тих, кому люди довірили представляти інтереси та розвивати громади. Сьогодні місцеве самоврядування взяло на себе основну роботу з протидії коронавірусу та соціально-економічного розвитку. Ми наближаємо життя наших громад до високого рівня, до європейських стандартів».
Він побажав колегам мудрості, виваженості та впевненості у прийняті правильних рішень на благо громад. «Ми повинні бути об’єднаними в прагненні бачити успішними наші громади та робити сильним місцеве самоврядування», - резюмував Ігор Поліщук.

Відтепер луцький міський голова входить до складу Правління Асоціації міст України та представлятиме інтереси громад Волині на Всеукраїнському рівні.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 0

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus