USD 39.00 39.37
  • USD 39.00 39.37
  • EUR 39.25 39.50
  • PLN 9.76 9.94

Іменинний торт, нові будинки та знижки: ЖК «Яровиця» святкує день народження*

19 Серпня 2019 13:16
19 серпня Яровиця святкує свій день народження. Яровиця – сучасний житловий комплекс преміум класу, розташований в центрі міста Луцьк. Зараз – це зданих шість будинків і добудовуються ще три.

До дня народження відбувся стартап ще двох будинків – ЯРОВИЦЯ FLY. Про історію успіху цього комплексу спілкуємось з керівником центру продажу Наталією Терпелюк.

Практично кожен мешканець міста знає Яровицю, розкажіть, скільки часу зростав комплекс та як виникла ідея створення?

Історія комплексу почалася чотири роки тому з ідеї створити не «бездушні» коробки, а затишне «містечко» в серці міста. Огороджена територія, зони відпочинку з озелененням та арт-дизайном, газони, магазинчики, дитячий клуб і кафе – максимальний затишок та комфорт. Ідея народилась в компанії «Єврохолдінг», саме вона об’єднала зусилля зі своїми партнерами та створила дім, про який ми всі так мріяли – Яровицю!

Чому «Яровиця»? Як виникла назва?

Назва комплексу співзвучна вулиці, на якій він розташований. Яровиця – історична місцевість, колишнє село, центр якого знаходився в серці Волинської столиці. Перші згадки про село датуються 16 ст., тоді село належало роду Четвертинських. Село мало свою церкву, млин, згодом залізницю. На річці Яровиця (зараз Сапалаївка) був великий став. На початку 20 ст. село приєдналося до Луцька. А на початку 21 ст. на місці колишнього села утворилась занедбана територія, яку ми вирішили перетворити на щось унікальне, красиве для нашого рідного міста та його мешканців.

Чим вирізняється цей житловий комплекс? Розкажіть, що вдалось зробити за 4 роки?

Це теплий та затишний дім, за висновками експертів на 30% енергоощадніший. Дім з двором без машин, вперше в місті – новітній підземний паркінг. Це надзвичайно красивий дім, а найважливіше, таким і залишиться на довгі роки, тому що облаштований сучасним та якісним вентильованим фасадом. Якість тут усюди: ліфти – Mitsubishi, вікна – Brugmann, котли - Viessmann. Якщо благоустрій – то арт-інсталяції.

Діти шаленіють від фантастичного дитячого майданчику. Зараз облаштовуємо спортивний майданчик. Будуть професійні тренажери, баскетбольне та волейбольне поле. Яровиця отримала нагороду на міжнародному конкурсі «Кришталева Цеглина» в Любліні в номінації «ДІМ 2018» за найкращу інвестицію в будівництво по обидві сторони східного кордону ЄС.

Це надзвичайно висока оцінка! Які плани на майбутнє, що ще унікального запропонуєте мешканцям?

Ми постійно в пошуках та впроваджені чогось новенького, сучасного, практичного. То монтуємо підземні смітники, теплу підлогу в подарунок мешканцям, то створюємо арт-об’єкти. Плануємо на території влаштувати фестиваль вуличного мистецтва. Та найголовніша новина на сьогодні – розпочинаємо будівництво двох завершальних будинків комплексу ЯРОВИЦЯ FLY. Це надзвичайно красиві будинки з продуманим внутрішнім змістом. З вікон відкриватиметься чудовий краєвид на річку Стир з однієї сторони, а з іншої – на центр міста. Щоб насолоджуватись цією красою, в квартирах змонтуємо панорамне скління. Також будинки будуть енергоощадні: вентильованою системою Scanroс облаштуємо фасад, поставимо якісне опалення та вікна. А ще унікальність Яровиці – це пентхауси з власними терасами. Власники цього помешкання матимуть свою зону відпочинку на повітрі і, на висоті 40 м, навіть місце для пікніка.

Чудово. Хочемо привітати вас з днем народження та поцікавитись, що ви підготували до свята для потенційних покупців?

Солодощі. Який день народження без іменинного торту?! Ну і, звичайно знижки, щоб зробити квартиру мрії ще доступнішою. Аж до 31 вересня даруємо до 40 000 грн знижки на квартиру кожному покупцеві.

Дякуємо за розмову та бажаємо вам і надалі завойовувати серця мешканців своєю особливою формулою краси та затишку.

Успіхів в реалізації усіх задумів.

yarovytsya.com.ua
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 0

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus