USD 39.60 39.84
  • USD 39.60 39.84
  • EUR 39.65 40.00
  • PLN 9.75 9.90

Інфікований коронавірусом лучанин помер, бо пізно звернувся до медиків

11 Серпня 2020 10:53
Померлий із COVID-19 чоловік із Луцька запізно звернувся за медичною допомогою.

Про це йшлося 11 серпня в облдержадміністрації під час брифінгу щодо ситуації в області з протидією поширенню коронавірусної інфекції.

Нагадаємо, за останню добу на Волині було виявлено 48 нових випадків коронавірусу. Захворіли 5 дітей і 4 медики. Один випадок хвороби завершився летально.

Головний державний санітарний лікар Волинської області Наталія Янко розповіла, що в померлого лучанина ускладнення хвороби виникло через пізнє звернення за медичною допомогою. Так, чоловік захворів ще 22 липня, однак до свого сімейного лікаря звернувся лише 3 серпня.

Його було госпіталізовано в інфекційну лікарню, пізніше він був переведений у спеціалізоване відділення клінічної лікарні.

Крім тяжкої форми коронавірусу, ускладненого пневмонією, чоловік мав супутні захворювання, зокрема серцево-судинні хвороби.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 4
лучанка Показати IP 11 Серпня 2020 11:24
Напишіть призвіще померлого.
Вася Показати IP 11 Серпня 2020 12:40
"Напишіть призвіще померлого" і отримайте позов до суду від родичів загиблого....
Лучанка 2 Показати IP 11 Серпня 2020 15:40
А коли не пізно звертатися? Моя родичка звернулася до сімейного лікаря після підтвердженого аналізу "Covid 19", що її важко дихати. При цьому направлення на ренген обстеження не отримала, Після чого сама ходила по лікарнях просила, щоб зробили знімок і отримувала відмову "потрібно направлення". Тільки після втручання близких родичів-знайомих. зробила ренген де була двобічна пневмонія. І завдяки родичів-знайомих пройшла стаціонарне лікування. ТО КОЛИ НЕ ПІЗНО ЗВЕРНУТИСЯ ???
Оксанка Показати IP 12 Серпня 2020 02:20
Це 40-й! ходять плітки, що дві продавчині з магазину « Тернопільські ковбаси» теж захворіли, але закриття магазину на карантин не бачила.

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus