USD 39.00 39.37
  • USD 39.00 39.37
  • EUR 39.25 39.50
  • PLN 9.76 9.94

Іноземців у Луцьку кидатимуть із 50-метрової висоти. АНОНС

22 Листопада 2013 10:31
Учасникам Міжнародного молодіжного форуму пропонують випробувати на міцність власні нерви та стрибнути із 50-метрової труби.

Останні цьогорічні стрибки у Луцьку з комічною назвою «Падав минулорічний джампер», відбудуться 30 листопада та 1 грудня у рамках Міжнародного молодіжного форуму.
Охочим «політати» допомагатимуть роупджампери із молодіжної громадської організації «Земля стрибків».

Гості із інших країн разом із лучанами матимуть змогу відчути адреналін та радість від вільного падіння, а також познайомитися та поспілкуватися з екстремальною молоддю міста.

Довідково:

Роуп-джампінг (англ. ropejumping від rope — «шнур» і jumping — «стрибання», «стрибок») — молодий напрямок екстремального спорту, який полягає у здійсненні стрибка з висотних об'єктів природного та промислового походження з використанням професійного альпіністичного спорядження: альпіністичних шнурів, карабінів, систем та іншого спорядження. Для безпечної зупинки падіння під час стрибка використовуються різні методи навіски системи (залежно від об'єкту, звідки здійснюється стрибок). За певних умов роуп-джампінг дозволяє здійснювати під час польоту стрибка елементи акробатики. Вперше принцип роуп-джампінгу був винайдений та сформований Деном Османом у 1989 році.



Детальна інформація у спільноті в соцмережах


Труба, з якої стрибатимуть, знаходиться у районі КРЗ, за авторинком. Адреса, на яку варто орієнтуватися – вулиця Єршова, 5. Телефон організатора 0631032920 (Вікторія), 0631212474 (Ігор)

Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 3
Cat Показати IP 22 Листопада 2013 10:42
а де саме це все має відбуватися?
Тарас Показати IP 22 Листопада 2013 11:30
Це платно?
Misteria до Тарас Показати IP 22 Листопада 2013 13:03
Детальна інформація у спільноті в соцмережах, посилання є у статті. Або зателефонуйте організаторам. Контактні телефони та розташування труби уже дописали.

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus