USD 39.50 39.80
  • USD 39.50 39.80
  • EUR 39.73 40.00
  • PLN 9.76 9.92

Інспектори заборонили небезпечні верстати

23 Вересня 2011 11:34
Інспектори обласного управління Держгірпромнагляду під час перевірки дотримання вимог охорони праці у ТзОВ «Волинська універсальна компанія» заборонили працювали на чотирьох деревообробних верстатах і крані балки.

Про це повідомляє інформаційний центр Держгірпромнагляду у Волинській області.

Під час перевірки стало відомо, що на підприємстві відсутній дозвіл на експлуатацію об’єктів, машин, механізмів та устаткування підвищеної небезпеки. Також виявлено ряд інших порушень норм безпеки праці, зокрема не проведено електролабораторні випробовування з виміру опору заземлюючих пристроїв, ізоляції електромережі, системи захисту електромережі.

До всього, стрічковопиляльний верстат не обладнано надійними огородженнями, блокувальними і гальмівними пристроями. Не призначено особу, відповідальну за безпечну експлуатацію електрогосподарства підприємства.

А ще на гаку кран-балки відсутній замок. На стропах, які використовуються для роботи, відсутні клеймо або бірка. Документи на кран-балку і реєстрація у підприємця відсутні.

За виявлені грубі порушення нормативно-правових актів з питань охорони праці директора підприємства притягнуто до адміністративної відповідальності.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 2
Sergiyua Показати IP 23 Вересня 2011 12:52
Помилка в назві верстату "срічковопиляльний верстат". Напевно мали на увазі "стрічковопиляльний верстат"
Нестерова Ірина Показати IP 23 Вересня 2011 12:56
Дякуємо за зауваження

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus