USD 39.75 40.10
  • USD 39.75 40.10
  • EUR 39.85 40.30
  • PLN 9.75 9.97

7-х керівників покарали за неготовність до зими

3 Жовтня 2012 13:39
Ряд порушень на підприємствах, що віповідають за забезпечення волинян теплом, виявили працівники Держгірпромнагляду. Так, до адміністративної відповідальності притягнули 18 працівників, з яких 7 - керівники.

Про це повідомлють у прес-службі Держгірпромнагляду в області.

Упродовж серпня-вересня цього року інспектори перевірили 12 підприємств Волині на готовність до роботи в зимовий період.

Результати експертизи виявилися невтішними. Серед порушень інспектори виявили відсутній дозвіл Держгірпромнагляду на виконання робіт підвищеної небезпеки; відсутність даних перевірок оголовків димоходів в зимовий період; відсутність приладів для перевірки тяги в димовентиляційних каналах; брак актів про виконані роботи з герметизації вводів інженерних комунікацій. Також слюсарі з технічного обслуговування та ремонту газового обладнання не вчасно проходять інструктаж.

Зокрема, працівники підприємств не розробляють посадові інструкції для майстрів служби димовентиляційних каналів та виробничі інструкції з технологічною послідовністю виконання робіт під час обслуговування та ремонту газового обладнання.

Експертизу провели у філії Ратнівського УГГ ПАТ «Волиньгаз», Берестечківському ВУЖКГ, Мар’янівському ВУЖКГ Горохівського району, Горохівському ВУЖКГ «Еталон», Ратнівському ВУЖКГ, Камені-Каширському ВУЖКГ, Старовижівському ВУЖГ, ВПКП «Теплотехнологія», ПФ «Гідротех», ЖЕКу № 1 у Володимирі-Волинському, ЖЕКу № 2 Луцька.

У резльтаті контролюючі органи притягнули до адміністративної відповідальності 18 працівників, з яких 7 – керівники підприємств. Також інспектори заборонили експлуатувати 7 одиниць обладнання та устаткування.

Варто зауважити, що з 1 по 31 жовтня відбувається місячник безпеки використання газу в побуті.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 0

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus